Gość x_aleksandra_x Napisano Lipiec 5, 2014 Cześć! Zakochałam się w takim jednym chłopaku, który jest ode mnie starszy o rok, ale on teraz pójdzie do gimnazjum i boje się, że nie będę miała z nim żadnych kontaktów. Nigdy nie miałam chłopaka i ja nie wiem czy on mnie kocha. Moja dobra kumpela jest jego siostrą a ona mieszka na tej samej ulicy co ja a on do niej przyjeżdża i wiem że mogę do niej chodzić i wgl. ale jest jeszcze jeden problem on mieszka w Grójcu i nie mogłabym do niego przyjeżdżać bo nie wiedziałabym co miałabym powiedzieć mamie. Mówiłam mojej koleżance Oli że on się chyba we mnie zakochał a ja w nim i zaczęłam jej tłumaczyć skąd te podejrzenia a ona się go spytała ale nie wiem co odpowiedział, gdyż Ola zrobiła się niedostępna i od tamtej pory nie była na fb a nie mam do niej nr telefonu a pytałam się innych ludzi czy mają jej nr ale nikt nie ma a do niej jak na razie nie mogę iść, ponieważ jestem nad morzem. On jest taki słodki zawsze mi pierwszy mówi cześć i do mnie zagaduje a chciałabym z nim chodzić ale nie wiem czy mam jakieś szanse u niego, bo prawie każda dziewczyna z mojej szkoły się w nim kocha i nie wiem czy on mnie kocha a nie mam też z nim kontaktu bo nie ma internetu a nie mam do niego nr telefonu. Każdy mówi że ja mam u niego bardzo duże szanse, ponieważ jestem ładna a on prawdopodobnie się we mnie zakochał co ja mam zrobić? Z góry dziękuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach