Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość x_aleksandra_x

Kocham go!

Polecane posty

Gość x_aleksandra_x

Cześć! Zakochałam się w takim jednym chłopaku, który jest ode mnie starszy o rok, ale on teraz pójdzie do gimnazjum i boje się, że nie będę miała z nim żadnych kontaktów. Nigdy nie miałam chłopaka i ja nie wiem czy on mnie kocha. Moja dobra kumpela jest jego siostrą a ona mieszka na tej samej ulicy co ja a on do niej przyjeżdża i wiem że mogę do niej chodzić i wgl. ale jest jeszcze jeden problem on mieszka w Grójcu i nie mogłabym do niego przyjeżdżać bo nie wiedziałabym co miałabym powiedzieć mamie. Mówiłam mojej koleżance Oli że on się chyba we mnie zakochał a ja w nim i zaczęłam jej tłumaczyć skąd te podejrzenia a ona się go spytała ale nie wiem co odpowiedział, gdyż Ola zrobiła się niedostępna i od tamtej pory nie była na fb a nie mam do niej nr telefonu a pytałam się innych ludzi czy mają jej nr ale nikt nie ma a do niej jak na razie nie mogę iść, ponieważ jestem nad morzem. On jest taki słodki zawsze mi pierwszy mówi cześć i do mnie zagaduje a chciałabym z nim chodzić ale nie wiem czy mam jakieś szanse u niego, bo prawie każda dziewczyna z mojej szkoły się w nim kocha i nie wiem czy on mnie kocha a nie mam też z nim kontaktu bo nie ma internetu a nie mam do niego nr telefonu. Każdy mówi że ja mam u niego bardzo duże szanse, ponieważ jestem ładna a on prawdopodobnie się we mnie zakochał co ja mam zrobić? Z góry dziękuje :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować