Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak niesmialy, otyly, lysawy 32 latek kupi sobie Mercedesa C klasa z salonu

Polecane posty

Gość gość

to ladne kobiety same beda go podrywac? czy jednak taki samochod nie zrobi az takiej roznicy?

Gość gość
powiem Ci jako facet. zapisz sie na silownie. bez wymowek typu "nie mam czasu" bo jak masz czas przesiadywac na facebooku albo grac w gierki czy ogladac glupia TV to znajdziesz czas na silownie. Prosty plan na sile typu 5x5 do tego bieganie I odpowiednia dieta. jak masz czas to zapisz sie na jakies sporty walki ze sparingami. nabierzesz pewnosci siebie, postury i wyjdzie taniej niz Mercedes do tego masz duza szanse ze nie zlapiesz blachary. a co do auta - kup sobie cos z silnikiem 1.4 z nizszej polki

Posłuchaj niesmialy, otyly, lysawy 32 latku: jak chcesz dowiedzieć się, jakim autem zaimponujesz dziewczynom, to zapytaj wprost, a nie zakładaj kolejnego tematu z kolejną prestiżową wg Ciebie marką. Ja bym nawet kijem nie dotknął dziewczyny, która poleci na auto :( . A Ty przestań uzasadniać sobie swoje niepowodzenia brakiem seksownego auta, ale zastanów się nad swoją osobowością. Mam prawie 10 lat więcej od Ciebie, nadwagę i pierwsze problemy z włosami. Jestem też nieśmiały w stosunku, do kobiet, które podobają mi się naprawdę :( . Niweluję to zaangażowaniem w pracę i hobby :D . Wtedy nie mam czasu na nieśmiałość i łatwiej nawiązuję kontakt z ciekawą dla mnie kobietą.

Gość gość
Tak, panny biją się o mięśniaków z byle gównem a nie samochodem. :D

>>>Tak, panny biją się o mięśniaków z byle gównem a nie samochodem.<<< Jesteś WYBITNIE OGRANICZONYM KRETYNEM, jeżeli uważasz, że dziewczyna będzie wolała ciebie, od dobrze zbudowanego, wysportowanego mężczyzny, wyłącznie z powodu posiadania przez ciebie markowego auta.

Gość gość
Misio jest kobietą, nie wiesz? Grubą kobietą.

>>>Misio jest kobietą, nie wiesz? Grubą kobietą.<<< Jeszcze ci się nie znudziło :( ? x Zacznij mnie nazywać UFO-kiem :D :D :D . x Przynajmniej będzie ciekawiej :D :D :D .

Gość do misio1
czyzbys byl rozwodnikiem albo panem we wiecznej separacji?

>>>czyzbys byl rozwodnikiem albo panem we wiecznej separacji?<<< A jakie ma to znaczenie?