Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hengist

Kobiety szukające znajomości przez internet, jednak nie mają kultury

Polecane posty

Kiedy jakaś chce zerwać kontakt, powinna napisać o tym wprost. A nie zerwać kontakt, od tak . . . Ani me, ani be, potraktować jak śmiecia . . .

Gość gość
smieci wyrzuca sie do kosza po co gadac do smieci? :classic_cool:

Gość gość
Czyli kobiete tez mozna potraktowac jak smiecia, nie gadac z nia tylko wyrzucic do kosza.

Gość gość
ja w kwestii smieci nie pod katem płci, zeby nie bylo :classic_cool:

17:24 - Sam jesteś śmieciem zjebie.... Ja zawsze zrywam kontakt kulturalnie. Odzywam się coraz mniej, aż w końcu kontakt gaśnie. Gadałem kiedyś z jedną dziewczyną. Wymieniliśmy się fotami. Nie była brzydka, ale miała lekko rozchylone usta i było widać, że ma tak paskudne uzębienie, że od razu mi się odechciało, i sobie ją odpuściłem. Ale potem podklepywałem trochę dla zasady bajerę, żeby nie było...;) Albo kiedyś spotkałem się z poznaną w necie 19-latką. Potem mnie zagaiła na gg. Ja do niej: "Co Panią do mnie sprowadza?;)"... A ona już zaczęła się obrażać . . . Podczas, gdy bardzo lubiła podobno, kiedy mówi się do niej per "Pani". Kobiety są jakieś dziwne. Nie stać je na krztę kultury, a same obrażają się chuj wie za co . . .

Kurwa!!! Ile czasu już zmarnowałem na te miernoty . . . !!!

Gość gość
czas na ciebie :classic_cool: kosz czeka utylizowac cie moze?

18:05 - Mniemam, że utylizacja ciebie czeka. Zakładam, że jesteś ateistą. W Piśmie jest zapowiedziane, że ciała ateistów będą gnić na słońcu, a wrony i inne ptaki będą się nimi pożywiać . . .

Gość gość
wrony i kruki wez moze wymysl cos sam bo to chyba zaczerpniete ze starozytnosci az :classic_cool:

Gość gość
Uspokój sie Kamil nie wylewaj tu swoich frustracji ,bo cie rzuciła jakaś tam

Gość gość
Ezechiel :classic_cool: brak ci chyba rydwanu jaki desperat z ciebie sie zrobil :classic_cool:

Nie jestem Kamil. Kamil to francuskie imię, a ja nie lubię francuskich imion i w ogóle francuzów, z wyjątkiem Normanów . . .

18:18 - Dobrze kombinujesz. Aryjscy wojownicy jeździli na rydwanach, a ja czuję się Ariem . . . :classic_cool:

Gość gość
zmartwie cie :classic_cool: to ja gosc od 17.24 tak to ja caly czas pisze :classic_cool: ale z tym rydwanemm mi sie tak jakos z Troja skojarzylo :classic_cool: nic wiecej

Gość to zawsze gość. Ktoś, kto boi się zalogować. A Troja okazała się być faktem . . .

Gość gość
nie boje sie logowac ale nie lubie byc rozpoznawalna co do faktow to beda o 19 :)

Co będą, kto będzie? 19 będzie za pół godziny. Ćpałaś coś . . . ?

Gość gość
nie no fakty chyba sa na tvn o 19 a zeby byla rownowaga na temacie to ty jestes nierzownowazony a ja otepiala :classic_cool: ale nie od cpania :classic_cool:

Nie oglądam faktów . . . :classic_cool: Myślisz, że ktoś będzie zgadywał od czego miernotko . . . ?:D Wasze metody autoreklamy mnie rozwalają . . . :D

Gość gość
jestes przenikliwy niczym wiatr wiec formuj sobie mnie jak c***asuje niczym wydma, wieczna ale zawsze inna obracana ze wszystkich stron...przez wiatr wydma na pustni, rzecz jasna :D hej, ide bawic sie gdzie indziej :P

Idź z Bogiem A wydmy to ja będę obracał w mieście Perłowej Królewny . . . :p:D

Gość gość
:classic_cool: wiec se ŻYJ WEDŁUG SUMIENIA W HARMONII Z PRZYRODĄ obracaj co chesz :classic_cool: nawet krolewne :D 🖐️

Gość gość
dobra, no :classic_cool:

Gość mam małego kociaczka
Sam masz spore braki jeśli chodzi o kulturę - dużo klniesz i obrażasz innych, piszesz, że zmarnowałeś dużo czasu na te "miernoty", zatem po co tracić go dalej? Poznaj kogoś normalnie, zamiast wirtualnie. Zrywanie kontaktu stopniowo to żadna kultura - dziewczyna zapewne zastanawia się dlaczego nagle kiedy dobrze szło pisanie, jest coraz mniej wiadomości, z potem w ogóle. To nie jest kulturalne zakończenie znajomości. Jeśli jesteś równie "obyty" na portalach co tutaj, to nic dziwnego, że wyrzucają Cie do kosza

Nie jestem zbyt śmiały do kobiet w realu. Do tego My Sasi mamy to do siebie, że często klniemy . . . Mam na oku pewną koleżankę z roboty, która chyba daje mi niewerbalne sygnały. Uśmiecha się, oferuje pomoc et cetera. Problem w tym, że miałem parę takich sytuacji, że odnosiłem wrażenie, że kobiety przejawiały inicjatywę. Kiedy robiłem krok do przodu, wtedy robiło się "gorąco" . . . Potem zacząłem się bać . . .

Gość gość
faceci tez nie maja kultury