Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wpadłem z kolezanka!! pomocy ludzie

Polecane posty

Gość gość

3 miesiące temu spotkałem się z koleżanką ze studiów, przyszła do mnie po notatki, jakoś tak się zakręciło że została, oglądnęliśmy film i coś nas do siebie przyciągnęło, chemia...? no i poniosło a dziś się dowiedziałem ze jest w ciązy ale nie chciała o tym mowic bo się bala. spotkaliśmy się dziś i doszliśmy do wniosku ze musimy się zbliżyć do siebie poznac i nie udawać nikogo. umowilem się z nia na randke jutro i musimy przeorganizować swoje plany, jak ja mam to rodzinie powiedzieć??? z nią razem? kurcze wszystko się wywróciło.

Gość gość
Lol alimenty płać, nie musisz być z nią w związku.

Gość gość
na Chazana nie masz co liczyć - będzie kazał rodzić!

Gość gość
To prawda, nie musisz z nia brać ślubu i tworzyć związku, ale dziecko zawsze będzie także TWOJE i powinieneś dziewczynie pomóc finansowo na tyle ile dasz radę i pomóc jej przy zajmowaniu się dzieckiem

Gość gość
Chciałeś sobie po/ru/chać to teraz płać, drożej cię wyjdzie niż najdroższa agencja :P

Gość gość
p******* was? dlaczego go zniechecacie do zwiazku? nie chodzi tylko o kase a tez o to by dziecko mialo mame i tate w domu a nie tate na obrazku i raz w tygodniu. bardzo dobrze chlopaku, skoro czuliscie chemie i tak "wpadliscie" to bylo wasze przeznaczenie :) byc moze za kilka albo kilkanascie lat stwierdzisz ,ze to najlepsze co moglo Ci sie przytrafic

Gość gość
Nikt go tu nie zniechęca,ale chyba on nie był i nie jest w niej zakochany. Po prostu chodzi o to,że nie ma sensu się męczyć z zwiazku dla dobra dziecka

Gość gość
Zostaniesz tatusiem :-D :-D :-D Nie cieszysz się? Pomyśl, że to mogą być bliźniaki:-) podwójne szczęście.

Gość gość
Chociaz facet honorowy i w porzadku bo chce dzialac a nie s*******a i moze maja szanse stworzyć zwiazek,oby wiecej takich facetow bylo a nie tchorzy .Życzę powodzenia.

Gość gość
No pewnie ,bo ma sie ktoś męczyć z druga osoba do konca życia ...najważniejsze to być dobrym rodzicem

Gość gość
kiedyś były aranżowane małżeństwa i były udana p miłos to nnie sekss tylko poswiencenie sie dla 2 osoby a widze ze masz honor co wiele dzisiaj osobom brakuje wiele osób myli zauroczenie z miłością

Gość gość
odpowiedzialnosc glupcze !! teraz mysl o dziecku masz mu zapewnic normalne zycie a bez ojca to nie jest normalne zycie

Najlepiej jakbyście nie brali teraz ślubu. Poznali się, spędzali mnóstwo czasu razem. Jak zaiskrzy, to stwórzcie rodzinę, jak nie, to tylko się kumplujcie i starajcie stworzyć jak najlepsze warunki dla rozwoju dzieciaka. A rodzinie? No cóż, może sam powiedz, a jak już im przejdą pierwsze emocje, to dopiero przyprowadź dziewczynę, żeby się poznali. Jakaś kolacja, czy obiad. ;)