Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia3a

Dziwne zachowanie

Polecane posty

Gość kasia3a

Witam mam taki problem, poznalam faceta i niby jest ok, zawsze moge na niego liczyć jest zawsze dla mnie dostepny, ale jak np. ma wolne i organizuje ognisko czy inne takie, to mnie nie zaprasza. Malo tego on mnie informuje, ze jutro przyjezdza jego kumpel z zona czy ktokolwiek inny i robi ognisko i tyle w temacie. W czasie takiego ogniska tez jest dostepny tel, sms ale no wlasnie. Dzisiaj tez ma ognisko i oczywiscie beze mnie, natomiast pisze co sie dzieje i w poniedzialek pewnie przyjezdzie bedziemy chodzic tu i tam i w ogole bedzie normalnie do nastepnego "ogniska" Co w ogole myslec o takim zachowaniu, czy to w ogole ma sens rozwijac taka dziwna znajomosc. Nie znamy sie kilka dni tylko juz prawie rok i tak jest caly czas.

Gość gość
proponuje pogadac otwarcie o tym jesli Ci bardzo na nim zalezy bo sytuacja dziwaczna-fakt. luuudzie ludzie pamietajmy ze zdrowy zwiazek to taki ze nie wsydzimy sie pogadac otwarcie z partnerem jak z przyjacielem. po co budowac na sile i utrzymywac relacje ktore sa jedna wielkja zagadka...

Gość gość
Jak będzie chciał się spotkać to powiedz że nie masz czasu bo idziesz na domówke do znajomych

Gość kasia3a
Myslalam aby z nim pogadac otwarcie, ale mam taki opór że tym samym bede mu sie narzucac. Para oficjalnie nie jestesmy wiec w sumie moze zapraszac kogo chce. A z ta domówka juz tak zrobilam, to niby wykazywal jakies tam oznaki zazdrosci, ale nie robil z tego wielkiego halo. Poprostu jak nie dzisiaj to spotkamy sie jutro.