Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co denerwuje Was u rodakow za granica

Polecane posty

Gość keskika
- wbijanie sobie noza w plecy, mieszkalam z wieloma narodowosciami ale to wlasnie nasi rodacy dali mi najbardziej popalic - u Polskich facetow brak luzu i bral gustu, brak tez poczucia humoru, czemu polskie chlopy maja zawsze ten kwasny, butny wyraz twarzy?

Gość gość
leb jak kartofel :D co do mowienia do dziecka ... mysle tak: jezeli znasz perfekcyjnie angielski, holenderski - nie ma problemu, mow, niech dziecko sie ucze jak koślawisz... daj se spokoj, i tak sie nauczy w szkole i z dziecmi znam osobicie polsko-holenderskie malzenstwo gdzie syn zna oba jezyki perfekcyjnie jak na 10latka poprostu sie przerzuca automatycznie na dany jezyk

Gość gość
w każdy weekend zalewanie pały do zgonu i opowieści jak to cudownie jest w Polsce skoro tak cudownie to czemu nie wracają???

Gość gość
i jaki majatki maja w Polsce!

Gość gość
a jakie majatki maja w UK :D

Gość gość
na pewno większe szanse na zdobycie majątku maja w UK niż w Polsce - wystarczy tylko chcieć podnosić kwalifikacje i uczyć się języka a nie chlać i pieprzyć po próżnicy!

Gość gość
anglicy nie maja problemy z jezykiem i tez podnosza kwalifikacje i co ? wszyscy milionerzy ? nie, wiekszosc dziadow w swoim kraju.

Gość gość
nie podnoszą bo wolą chlać,ćpać i pobierać zasiłki myślisz, że lenie są tylko w Polsce?

Gość gość
kilkudziesieciu polakow wyrzuconych na bruk-z-mieszkan-w-anglii-mieli-zaledwie-20-minut-na-opuszczenie-domow xxx taki to miod, traktuja was jak bydlo

Gość gość
slyszalam ze w Anglii nie za ciekawie sie robi dla przyjezdnych

Gość gość
kilkudziesieciu polakow wyrzuconych na bruk-z-mieszkan-w-anglii-mieli-zaledwie-20-minut-na-opuszcze nie-domow xxx taki to miod, traktuja was jak bydlo xxxxxxxx tam akurat mieszkało bydło - i siedziało w tych mieszkaniach do samego końca bo liczyło, że dostanie nowe od państwa (dobrze wiedzieli o eksmisji już trzy miesiące wcześnie) i wcale nie ma znaczenia, że byli Polakami - w tym domu mieszkali też Anglicy - wywalono wszystkich, bo właściciel miał poważne długi

Gość gość
jak siedzą za granicą, a pieprzą o swojej polskości i patriotyzmie, a jak zorientują się, że ktoś też jest Polakiem to traktują go jak "swojego".

Gość gość
o tych Polakach wyrzuconych czytałam - to był wyłącznie ICH WINA.

Gość gość
no w sumie kazdy kij ma dwa konce nie wierze w sumie ze mozna tak kogos na bruk wystawic, to nie Polska (choc w Polsce chyba tez nie mozna?) takie bardziej cywilizowane kraje maja jakies metody zastepcze

Gość gość
na jaki bruk??? pracują, mają kasę, taxy, więc wynajęcie innego mieszkania to kwestia pięciu minut - mieszkań do wynajęcia w UK nie brakuje! oni czekali do ostatniej chwili, bo chcieli dostać mieszkania counsilowskie, żeby płacić grosze - polskie cwaniactwo jak zwykle sięga zenitu!

Gość gość
no to dostali. Bardzo dobrze, że ich tak potraktowali, miesiąc na wyprowadzenie mięli, czego się spodziewali?

Gość gość
Wkurzaja mnie polki z ktorymi trzeba udawac ze chcesz z nimi byc zeby sie podoopczyc jakby sam seks nie byl dobrym powodem zeby sie pomiziac bez zobowiazan...bierzcie przyklad z angielek sa takie otwarte na przygodny seks mamy 21 wiek

Gość gość
angielki ze swoja uroda biora co sie da

Gość gość
jestescie tak daremni w lozku, ze seks to nie powod, zeby z wami sie doopczyc...

Gość gość
wszyscy polacy cie przelecieli ?

Gość gość
jak chcesz sobie tylko podoopczyc to idz na panienki i zaplac i sie doopcz, w czym problem????

Gość gość
Problem w tym, że go nie stać. Inaczej nie marnowałby szasu na zdobywanie Polek tylko dla seksu. Od razu poszedłby ma d****** A tak startuje do dziewczyn i płacze że ine chca czegos wiecej. Żenada.

Gość gość
pytam ciebie jako znawczynie seksu czy wszyscy Polacy w Uk cie przelecieli ?

Gość gość
Wkurza mnie ze nasi rodacy mieszkajacy na stale za granica krytykuja wiecznie rzad Polski.

Gość gość
Wlurza mnie że udają że nie są Polakami. Nie podejda i nie powiedza dzień dobry. Albo chcą zarobić na rodzajach np zarabiają na tłumaczeniu dokumentów, załatwieniu zasiłków itp

Gość gość
Nie przyznaja sie ze sa Polakami...hmmm, ja tez juz teraz sie sie nie przyznaje. Powiedzialam kiedys "Dzien dobry" kobiecie w parku bo slyszalam ze do dzieci po polsku mowila... Po 5 minutach, jak zaczela 6 letniego syna, ktory nota bene nic strasznego nie zrobil, od debili, kretynow, idiotow i sk****ysynow wyzywac mialm ochote pod ziemie sie zapasc :O Teksty w stylu "jak ci p*********le to sie przez tydzien z lozka nie podniesiesz", i "taki sam sk****ysyn jak ojciec" slyszal caly park, w tym rowniez moja 5 letnia corka.... nic tylko byc dumnym z rodakow :O

Gość gość
EE takie teksty to w Polsce możesz usłyszeć ale np czy to nie jest dziwne że jest grupa na facebooku no Polacy w jakimś mieście to widzisz że ktoś z twojego miasta i piszesz wiadomość na priv że tu mieszkasz a ktoś xlewa .dla mnie to dziwne bo można napisać że się nie chce znajomości. Tylko po co wtedy do grup się zapisywać?

Gość gość
we Włoszech na peronie słyszę za sobą polską mowę, podchodzę i pytam ,przepraszam czy pociąg do Belluno jedzie z tego peronu? otworzyli japy i udawali że nie rozumieją to zapytałam po włosku,odpowiedzieli :D

Gość gość
mnie denerwują rodacy którzy jak chcą przyjechać,to są bardzo mili żeby oprowadzić po agencjach,pomóc w banku itd potem jak stają na własnych nogach mają cię w dup.e nie żeby kto pokłony przede mną bił,ale zwykłe dziękuję przydałoby się a to nie,jeszcze nos na kwintę jak powiem że dziś nie mam czasu

Gość gość
Bo mówią że w PL jest c*****o od Mieszka I i niestety mają rację. PL to c*****y kraik z obrzeży Europy.