Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ruuuda1895

mam ogromny problem z chlopakiem ;(

Polecane posty

Czesć ! jestem tu nowa, nie wiem czy byl podobny temat , czy tez nie,ale sprobuje tutaj. A wiec jestem z chlopakiem 1,5 roku, wiem,ze bardzo mnie kocha, stara się żebym była szczęsliwa. Problem pojawia się tutaj,że gdy przyjeżdzam do niego to czuję się tak obco, rodzina ze mną nie rozmawia ,nawet do picia mi nic nie zaproponują, czuje się nieakceptowana przez nich. Gdy mówię chłopakowi,że czuję ,że jego rodzice mnie nie lubią to on wszystkiemu zaprzecza, mówi,że bardzo mnie jego mama lubi. Co Wy dziewczyny o tym sądzicie?

Gość gość
uważam, że przesadzasz. to nie oni się z tobą spotykja tylko twój chłopak i chyba przyjeżdżasz do niego, a nie do nich więc jeśli chce ci się pić to mu po prostu powiedz, a nie oczekuj, że jego rodzina będzie czytała ci w myślach. chciałabyś żeby cię traktowali wyjątkowo, jak jakaś księżniczkę, albo specjalnego gościa, a oni pewnie traktują cię jakby to, że u nich jesteś było czymś normalnym i dlatego ci nie nadskakują. to jest przejaw akceptacji. no chyba, że nie odpowiadają na twoje przywitanie, albo każą ci wyjść.