Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

domki do wynajęcia ważne !!!

Polecane posty

Gość gość

mam jeszcze 5 drewnianych domków wolnych oddanych do użytku w tym roku .w każdym z domków na parterze jest salon znajduje się w nim stolik krzesełka szafa ,komoda telewizor plazmowy klimatyzator oraz sofa w kuchni jest pełne wyposażenie płyta indukcyjna piekanik elektryczny chłodziarko zamrażarka pralka automatyczna zmywarka mechaniczna automatyczny express do kawy pojemnościowy ogrzewacz wody komplet naczyń i sztućców jest też łazienka w której jest kabina prysznicowa z hydromasażami na pientrze znajduje się tylko sypialnia z 4 pojedynczymi łózkami domki przeznaczone są dla 4 osób cena wynajmu za dobe w wyjątkowo promocyjnej cenie wynosi 300zł/doba każda dodatkowa osoba w domku 15 zł/doba dziecko do 3 lat gratis pies kot lub inne zwierzątko 5 zł/doba w cene wynajmu wliczony jest prąd i woda domki są położone w miejscowości karwia do plaży jest 150 m do skelpu 100m do restauracji 300m przystanek pks 400m serdecznie zapraszam kto chętny pisać !!1

Gość gość
za 300 zł to ja będę dwie doby balować nad cieplutkim adriatykiem, pozdrawiam

Gość gość
strasznie drogo, na tydzień wyjdzie 2100zł, a jeszcze jedzenie, jakies atrakcje, to są chyba domki dla bogatych bo kogo na to stac? to juz chyba rzeczywiscie taniej wychodzi jechac za granice.

Gość gość
no to nie wiem czy tak drogo korzystacie ile chcecie z prądu i wody macie do dyspozycji nowoczesną kabine z hydromasażem express do kawy wart 3000zł płyte indukcyjną pralke zmywarka plazma za luksus sie płaci to jest cena promocyjna za rok będe brała koło 400 zł także można spróbować póki okazja chociaż w wakacje pomieszkać w luksusie ...

Gość gość
luksusy to mam w domu. Obędę się na wczasach bez ekspresu i hydromasażu. Jak będę miała ochotę na ekspresso to napiję się w knajpie za 5 zł, tak samo z masażem. Promocja trwa, a i tak brak chętnych- dziwne.

Gość gość
Fakt warunki de luxe, ale powinnaś takie ogłoszenie napisać gdzieś na zagranicznym forum.

Gość gość
nie jadę na wczasy prać, zmywać,gotować i oglądać tv.

Moim zdaniem drogo ponieważ jest tylko jedna sypialnia z 4 łóżkami tak więc prywatność nie jest zapewniona. Ja bym w dwie pary nie pojechała. Wychodzi po 75 zł za osobę dziennie. Nie warto.

Gość gość
beznadzieja z tą sypialnią:(