Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adriannn

VPU polska sp z.o.o

Polecane posty

Gość Adriannn

Witam . Wybieram sie do pracy z tego biura , byłem na spotkaniu z przedstawicielem i wszystko ładnie pięknie wytłumaczyła( nie wygląda to najgorzej) , natomiast gdy zacząłem czytać opinie na temat tej agencji to już tak kolorowo to nie wygląda , pytanie do was czy dalej są tam problemy z pracą i ogólne czy jakoś się ogarnęli z biegiem czasu ? czekam na odp . Pozdrawiam

Gość Lori29
Może trochę odświeżę temat, ale sama szukam o nich teraz opinii i z tego co widzę, jest bardzo ok :) Ale lecę szukać dalej, trzeba się utwierdzić :)

Gość Gościnny
Serio to VPU jest takie dobre? Bo właśnie szukam czegoś w Polsce i znaleźć nie mogę... chyba się do nich odezwę, chyba warto zaryzykować :)

Gość Tomciooo
Tak, jest ok :) Odezwij się do nich, zobacz co zaproponują, zastanów się - nic nie tracisz

Gość Rolinguś
Dobra, uczciwa agencja! Spokojnie możesz na nich polegać, jestem pewna, że będziesz zadowolona :)

Gość Piquś
Nie wiem gdzie o nich czytałeś, ale to dobra, uczciwa firma :) Zerknij sobie chociażby na gowork, sporo mają tam opinii i to tych zdecydowanie dobrych :)

Gość Vicik
Nie wiem jak było wcześniej, ale obecnie to chyba jedna z najlepszych agencji w kraju, mają super opinie, masa osób jest zadowolona z pracy przez nich ogarniętej :)

Gość Romek266
Fakt, chyba jedna z lepszych, z tego co wiem nie robią pracownikom żadnych problemów (mieszkanie, regularne wypłaty i wgl) a to nie zawsze jest takie oczywiste

Gość Ulka9011
Też mi się wydaje, że to ok firma. Z innymi podobno roznie bywa a tutaj slyszalm od kilku znjomych, że pojechali z nimi do holandii i fakt, napracowac sie napracowali, ale mieli fajne warunki i dobra kase