D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 6, 2014 Jestem urocza......... ponieważ zdobyłam bez nauki wykształcenie średnie Jestem ambitna....... ponieważ tyle razy podchodzę do matury Jestem szlachetna...... ponieważ wiem kiedy powinnam się mścić Jestem pracowita......... ponieważ dla satysfakcji zapisałam się do szkoły policealnej oraz wyrobiłam grupę inwalidzką Jestem taka co chce mieć jakieś pieniądz.... dlatego jak pojawia się zwolnienie idę po zwolnienie lekarskie do psychiatry Jestem myśląca bo chce iść na studia pedagogiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 6, 2014 Jestem smerfowa niania :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 6, 2014 >>>Jestem jaka jestem<<< I to jest Twój największy problem :( :( :( . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 6, 2014 przede wszystkim jesteś pierdzielnięta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach