Gość gość Napisano Lipiec 6, 2014 Chyba Prowadzę podwójne życie , wiem , że to co teraz napiszę może być obleśne dla niektórych.Mam 27 lat jestem mężatką od 5 mam dwoje dzieci. W łóżku z mężem zawsze się dogadywaliśmy nawet on zawsze"górowal" teraz on jest starszy ma 37 lat i spadła mu ochota na seks bardzo próbowałam z nim rozmawiać i nic, pewnego dnia na portalu napisała do mnie moja niespelniona miłość i zaczeło się na początku niewinne gadanie a potem już codzienne e-maile piszemy takie głupoty , o wszystkim świetnie się nam rozmawia , (częste rozmowy o seksie sprawiają, że jeszcze większą ochotę mam) myślę jak to by było z tym chłopakiem, piszemy co bysmy zrobili"ze sobą" jakbysmy się spotkali, on własnie zaproponował spotkanie a ja? Odmówilam na raziew tylko dlatego , że jestem nieśmiałą... wstyd mi bo powinnam ze względu na męża a nawet o nim nie pomyślałam.. codzienne rozmowy do 1-2 w nocy i codzienne czekanie by napisał co sie ze mną stało nigdy tak się nie zachowywałam, piszemy już caly miesiac i jak nie napisze dzień to panikuje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach