Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

czy ja zdradzam męża

Polecane posty

Gość gość

Chyba Prowadzę podwójne życie , wiem , że to co teraz napiszę może być obleśne dla niektórych.Mam 27 lat jestem mężatką od 5 mam dwoje dzieci. W łóżku z mężem zawsze się dogadywaliśmy nawet on zawsze"górowal" teraz on jest starszy ma 37 lat i spadła mu ochota na seks bardzo próbowałam z nim rozmawiać i nic, pewnego dnia na portalu napisała do mnie moja niespelniona miłość i zaczeło się na początku niewinne gadanie a potem już codzienne e-maile piszemy takie głupoty , o wszystkim świetnie się nam rozmawia , (częste rozmowy o seksie sprawiają, że jeszcze większą ochotę mam) myślę jak to by było z tym chłopakiem, piszemy co bysmy zrobili"ze sobą" jakbysmy się spotkali, on własnie zaproponował spotkanie a ja? Odmówilam na raziew tylko dlatego , że jestem nieśmiałą... wstyd mi bo powinnam ze względu na męża a nawet o nim nie pomyślałam.. codzienne rozmowy do 1-2 w nocy i codzienne czekanie by napisał co sie ze mną stało nigdy tak się nie zachowywałam, piszemy już caly miesiac i jak nie napisze dzień to panikuje..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować