Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ide do McDonalda sie nażreć, bedzie pysznie mniam mniam

Polecane posty

Gość gość

ide sie nażreć czisburgerami i frytkami pyyycha :)

Gość gość
smacznego!

Gość gość
:)to tego nie da sie wytlumaczyc w ogole chyba ale tam dobre frytki 555 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
Ciekawe dlaczego ich hamburgery wyglądają jakby ktoś na nich siedział.Może ich pracownicy mają hemoroidy i siedzą na nich żeby w tyłek było miękko.

Gość gość
tam nie ma co zjeść, czym się najesz, kanapeczką?:O

Gość gość
Nie wiem jak można żreć cokolwiek z McDonalda? I jeszcze za to płacić?!?!? Nie lepiej sobie samemu zrobić 100% domowe burgery? McD to straszny syf i drogi. Po za tym nie da się tym najeść. A domowym hamburgerem napycham się do syta.

Gość gość
Ja wczoraj robiłąm domowe hamburgery. Mega duże bułeczki z sezamem prosto z piekarni, burgery z mielonego mięsa 100% wołowe z przyprawami i siekanym szczypiorkiem, sałata lodowa, ogórek, cebulka, pomidor, troszkę rzodkiewki, ketchup+sos hamburgerowy i to jest jedzonko a nie taki syf jak McD jakies mni kanapeczki :p

Gość gość
Bo jest smacznie. Teraz jest moda mówić ze McDonalds to syf i gardzić ludźmi chodzącymi do tej restauracji, och jesteście tacy super i alternatywni gdy tak robicie, ahh :-o

Gość gość
Bo prawda jest taka że McD nie jest smaczny. Po za tym ja sobie zbrzydziłam totalnie odkąd kiedyś w pracy koleżanka wsadziła kanapkę z McD do szafki, a za pół roku była nienaruszona... Więc czym oni to faszerują?

Gość gość
Prawda jest taka że w McDonaldzie jest pysznie :) i żadna twoja koleżanka nic nigdzie nie wkładała, tylko był taki filmik w internecie że ktoś tak zrobił w USa, kłamczucho, mitomanko :)

Gość gość
Bo prawda jest taka że McD nie jest smaczny x A ja uważam, że jest bardzo smaczny. I kto ma rację? :o :o Co wam do tego, że ktoś lubi takie żarcie?! :o

Gość MOP markuszow s17
rzadko do MCD chodzę,tylko jak dzieci zabieramy na zjeżdżalnie i piłeczki to wtedy coś tam skosztuję,ładnie to wszystko wygląda,apetycznie,ale wolę wyroby własnej roboty,przynajmniej wiem co jest z czego,ale muszę pochwalić obslugę w moim MCD,ostatnio jadłem nugetsy drobiowe z różnymi sosami,dobre były,cieplutkie,frytki kiepskie,ale jak głodny jestem to nie grymaszę,no może trochę na ceny...?

Ja uwielbiam maca :) I jeśli bym mogła to jadłabym takie jedzenie codziennie. Wiem,że to niezdrowe i ograniczam się do jednego razu na 2 miesiące :P

Gość gość
ja też żrę w macu cheeseburgery,szejki,lody i wszystko jak leci,a doopcię mam jak szafa 3 drzwiowa i wanciora,że ho ho;)

Gość gość
Byłam tylko jeden raz i więcej nie pójdę😠 Nie dość że drogo to jedzenie FATALNE, do bani! Jak mozna jeść takie gówno????!!!!

Gość gość
o proszę,g***o,a co,śliwki byś wolała i szczaw?

Gość gość
Ja bywam może ze dwa razy w roku jak gdzieś wyjeżdżam i zamiast czekać ze znajomymi długo na pociąg idziemy tam. Jedzenie całkiem smaczne. Jestem niejadkiem, a co dziwne je jem. Co do cen to już indywidualna sprawa każdego: czy ma ochotę daną cenę płacić czy nie.

Gość gość
tylko shake, frytki i kawka mogą być. reszta to profanacja jedzenia. i jak ktoś wyżej napisał, nie syci,nie najesz się, musiałabyś kupić parę zestawów. kalorie Cię nie nasycą. nie wiem dlaczego, ale to niby obfite jedzenie nie syci.