Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jupitera

wkurza mnie to,czyli jak co roku nikt nie pamieta o moich imieninach;(

Polecane posty

Gość jupitera

Tak jak w temacie- ja o innych raczej pamietam a jak ktos mi przypomni to szybko staram sie dzwonic , i widze ze inni pamietaja o reszcie rodziny a o moich to albo sobie przypomna na wieczor, albo raz sie zdarzylo ze kazdy sobie zapomnial. Moj maz to woglole imieni nie obchodzi- bo tak i o moich nie pamieta i jak sie przypomne to w locie rzuci-wszystkiego najlepszego od niechcenia. Wiem ze imieniny nie sa tak wazne jak urodziny ale troche mnie to zaczyna wkurzac-chyba powiem wprost ze juz ich nie obchodze bo i tak nikt omnie nie pamieta;d

Gość gość
a jak masz na imie? Dominika?

Gość joaaaaa
wszystkiego najlepszego!!!!!

Ja nawet nie wiem kiedy mam swoje, bo nie obchodzę. Nikomu też życzeń z tej okazji nie składam, ale skoro o innych pamiętają, a o Tobie nie, to przykre.

Gość Mam podobnie z częścią
rodziny męża. ja zawsze o ich swiętach pamiętam. O moich od lat nikt z nich nie pamieta. W tym roku sie zbuntowałam i tez nie dzwonimy z zyczeniami imieninowymi i wiem, że jest foch Wszystkiego najlepszego :)

Gość gość
Ja tez nie obchodzę imienin, bo po co? To aż takie święto że trzeba pół rodziny zapraszać na imprezę licząc przy tym na prezenty? Od tego są urodziny, i to w zupełności wystarczy. Po co w ogóle ktoś wymyslał takie cos jak imieniny:O

Gość gość
Ja też nie obchodzę imienin, moja rodzina również. Co to za zwyczaje, urodzin nie macie? :O

Gość gość
zwłaszcza te co są kilka razy w roku, jak ktoś ma to pamiętać kiedy ty chcesz je obchodzić :P

Gość gość
Mi imieniny kojarzą się z moimi starymi ciotkami tylko i wyłącznie, też nie obchodzę, nawet nie wiem kiedy mam:)

Gość jupitera
Nie mam urodzin bo jestem znajdą i nie mam daty urodzenia :-(

"zwłaszcza te co są kilka razy w roku, jak ktoś ma to pamiętać kiedy ty chcesz je obchodzić " To powinny być pierwsze po urodzinach.

Gość Mam podobnie z częścią
Obchodzenie imienin to zwyczaj chrześcijański, obchodzenie urodzin wywodzi się ze starożytnego Rzymu, ale jak komus wiedzy brak i tolerancji to do wszytskiego musi się dopieprzyć :O

Gość gość
tak Dominika:) dziekuje:DD!!

Gość gość
Nie obchodzę imienin.Co innego urodziny.Nie możesz mieć pretensji.Teraz to trudno wyczuć kiedy, kto figuruje w kalendarzu.Niektóre imiona często sie powtarzają w kalendarzu i trudno zgadnąć kiedy jest zmajomy solenizant.

Gość jupitera
wiem imieniny sa u niektorych nie obchodzone ale u mnie wrodzinie raczej jest tak zesieobchodzi-tak sie przyjelo-ale wystarcza tylko zyczenia-nie robi sie jakis imprez:) a u meza woglole sie nie obchodzi ale u nich to sie w sumie nic nie ochodzi;D nawet swiat;D

Gość jupiterać
w sumie rzeczywiscie moze nie powinnam sie obrazac;D juz mi przeszlo-ale milo by bylo gdyby maz zrobic cos nie wedlug swojego zwyczaju i tak postraral sie chociaz zapamietac imieniny zony, zeby zyczenia tylko zlozyc;D

Gość Taki_jeden_964
Bukiet dla koleżanki na imieniny myślicie, że będzie ok ? Skoro imieniny nie są takie ważne i nie jesteśmy parą.

Gość dytkaa
Kup każdemu jakiś kalendarz, np taki: http://www.extrema.com.pl/o,16,41,kalendarze-trojdzielne.html i zaznacz wszystkie ważne uroczystości w tym swoje imieniny ;) firma extrema ma bardzo fajne wzory ;)

Gość Karma8
Właśnie popieram poprzednika kup kalendarz tym osobom na których Ci zależy by pamiętały, najlepiej taki trójdzielny, znaznacz im czerwonym markerem datę Twoich imienin i dopilnuj by go powiesiły w widocznym miejscu :) W ten sposób minimalizujesz szansę, że zapomną, ale pewności niestety nigdy nie ma ;) http://www.extrema.com.pl/o,16,41,kalendarze-trojdzielne.html