Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bolace brodawki

Polecane posty

Gość gość

Macie jakiś sposób żeby pogryzione brodawki przez maluszka szybko doprowadzić do ładu?bo jak zje z piersi jeszcze raz to chyba ....w galoty

Gość gość
Ja męczyłam się tak przez 2 tyg po porodzie i już myślałam, żeby zrezygnować z karmienia piersią, ale kupiłam silikonowe nakładki na piersi i podziałało - polecam!!! Przez te osłonki mniej boli i brodawki zagoiły mi się w ciągu kilku dni. Karmię przez te osłonki do tej pory, tzn. trzeci miesiąc, bo córeczka tak się przyzwyczaiła, że nie chce bez nich ssać.

Gość gość
smarować swoim mlekiem lub bepanthenem a do karmienia zakładać kapturki silikonowe , zagoi się szybko.

Gość gość
ale z kapturkami trzeba uwazac bo zbyt dlugie stosowanie prowadzi do tego ze dziecko nie chce wlasnie ssac piersi ja tak mialam i po 2 tygodniach udalo mi sie odstawic malenstwo a jednak kapturki sa uciazliwe bo trzeba ciagle myc w nocy tak samo ja uzywalam na zmiane raz jednego kapturka raz drugiego . ale w nocy nie mialam sily chodzic i je myc co 2 godziny

Gość gość
tak jak dziewczyny radza- zaopatrz sie w oslonki na piersi, tez takie zakupilam marki akuku, gdy mialam podraznione brodawki- szybciej sie goily i mniej odczuwalam bol. no i kosz niewielki- niecale 20 zl za opakowanie