Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_tęsknota

Facet też ma uczucia!!

Polecane posty

Gość gość
Autorze, to znowu ja-z godz. ok. 10, 12, 18 :P A zdradzisz w takim razie, gdzie można znaleźć jakiś wrażliwych, mających trochę uczuć mężczyzn? No ja w sumie to kilku takich chyba spotkałam ale wszyscy poza zasięgiem-zwykle już zajęci.

Gość gość_tęsknota
Jacy wszyscy? To tylko banda wrednych trolli :P Albo jedna sfrustrowana i emocjonalnie upadła kobieta. To się nie liczy. A te dziwne kontrargumenty są godne licealistki o kiepskiej końcowej średniej ocen. Gdyby jeszcze potrafiła powstrzymać się od wulgarnych słów, a jej wypowiedzi nie przypominały odcinków Mody na sukces może bym jeszcze skusił się na wysiłek, ale po co? Rynsztok to nie mój poziom.

Gość gość
gość dziś Oczywiście, niech mu się wiedzie. Ale z tym podziałem facetów to coś w tym jest. Ale też niektórzy mają swoje etapy w życiu. Kiedyś też tak analizowałem, cierpiałałem. myślałem, że jestem na dnie po rozstaniu i nigdy się nie podniosę. Przysięgłem sobie, że będę do końca życia sam. Ale zmieniłem się, chyba właśnie zawdzięczam to kobietom jednak. Kilka związków, porażek i pięknych chwil również. Ale kiedy dostałem kilka pożądanych kopów od życia dopiero mnie utwardziło. W sumie to dałyście mi w kość i dopiero po tym wszystkim spotkałem swoją kobietę, z która jestem od lat. Wcześniej nie byłem gotowy na związek. Czasem żałuję, że wcześniej to się nie stało. Ale to też takie gdybanie. Nie miałbym tego co teraz. Nie mam litości tylko do tych panienek co grają zimne suki. Moim zdaniem powinny się szybciej pozbierać i zwyczajnie mądrzej wybierać. x mlody facet zawsze jest glupi i zawsze zle wybiera bo kieruja nim wrazenia, chec zabawy, szalenstwo, adrenalina, pociag fiz a nie rozsadek, takze trzeba nauczyc sie brac odpowiedzilanosc za swoje poczynania i wybory a nie szukac winy za swoje zycie w innych ludziach a bron moze nie w sobie:)

Gość gość_tęsknota
20:32 Szukajcie a znajdziecie, proście, a będzie wam dane. ;) Nie mam zielonego pojęcia, ale słyszałem fajny tekst - oni są wśród nas. :D

Gość gość
gość_tęsknota dziś i znowu brak argumentow

Gość gość
Masz rację

Gość gość_tęsknota
Nawet gdybym przedstawił argument certyfikowany przez Dalajlame i tak by mi to nie pomogło. :) Ponadto dla Ciebie każdy mój argument to nie argument, tylko Twoje mają jakiekolwiek znaczenie. ;) Więc odpuszczam. Takim kobietom jak Ty tylko dla świętego spokoju przyznaje się rację i spławia. :)

Gość figa094
Po tym co przeszłam z facetami to dzisiaj powinnam ich naprawde znienawidzieć, ale wierzę jeszcze w to,że istnieją prawdziwi faceci z krwi i kości, wrażliwi,odpowiedzialni, nie rzucający słów na wiatr. W końcu nie można wrzucać wszystkich do jednego wora, podobnie dotyczy to kobiet

Gość gość
O, postawa z klasą. Fajna kobieta z ciebie. Mimo wszystko otwarta jesteś. Na coś konkretnego.

Gość gość_tęsknota
figa094 Może to złe podejście. Bo opis który przedstawiłaś wydaje się zbyt idealny. Ludzie nie są tacy... każdy ma swoje bolączki i wady. Trochę to smutne, bo wiele osób, wartościowych osób zamartwia się tymi wadami, a to ich znacznie ogranicza. Często te osoby mają wiele do zaoferowania. Znałem kiedyś taką kobietę. Martwiła się drobiazgami, a była cudowna. Wady nas ubogacają. ;)

Gość figa094
obym się więcej nie zawiodła, dzięki za miłe słowo

Gość gość_tęsknota
gdy czegoś oczekujemy zazwyczaj się zawodzimy lepiej oczyścić umysł i serce przyjąć kogoś takim jaki jest kto wie, może nas zaskoczy

Gość figa094
Przeraża mnie to, że faceci narzekają na kobiety jakie to one są złe, wyrachowane itd, z kolei kobiety nie szczędzą słów krytyki pod adresem mężczyzn, a prawda w moim mniemaniu jest taka że każdy ma swoje za uszami czy to kobieta czy mężczyzna. Zdradzają nie tylko faceci, kobiety lepsz e nie są, bo widze wokół mnie co się dzieje. Nie bronie tu nikogo ale czasem krytykując innych trzeba też spojrzeć na siebie

Gość gość
Figa ty jestes facetem?

Gość figa094
nie jestem facetem, a skąd to pytanie?

Gość gość
Tylko faceci potrafia przyznac sie, ze nie sa idealni. Wiekszosc szczegolnie tu na kafe kbiet uwaza sie za idealne i nieomylne

Gość gość
tesknota to jakiś posraniec, katol zryty

Gość figa094
nie ma ideałow ani wśród kobiet ani wśród mężczyzn

Gość gość
Bez przesady, są kobiety, które potrafią przyznać się do błędu. Jak dla mnie, moja kobieta jest idealna. Tylko dziwię się, a raczej podziwiam że tyle ze mną wytrzymała. Jest super, dlatego dla niej staram się być jak najlepszy.

Gość gość_tęsknota
21:59 Nie chodzę do Kościoła zbyt często. :) Przez ostatnie 5 lat może byłem góra z 6 razy. Czy to obala Twoją tezę? :P X Widzę, że grzecznie sobie gaworzycie. :)

Gość gość
Dlaczego nie szukasz kobiety w realu tylko tutaj marnujesz czas.

Gość gość_tęsknota
Ja tu nikogo nie szukam. :) Pisałem o tym kilka razy.

Gość gość
Mamusia zawołała na kolację.

Gość gość_tęsknota
22:45 To dobrą masz mamę skoro nadal Ciebie dokarmia. :P

Gość gość
kobiety potrafia przyznac sie do bledu a faceci nie, zwrocenie uwagi facetowi ze zrobil cos zle wzbudza w nim agresje

Gość czarownicaP
rozpoznanie czy mamy do czynienia z facetem wrażliwym czy nie ,płytkim czy zdolnym do głębokich uczuć dla kobiety z intuicją to żaden problem zresztą po samych poglądach można wiele odczytać ale kto rozmawia o ważnych rzeczach :-)

Gość gość_tęsknota
Gdy krytyka nie jest konstruktywna to czasami bywa irytująca. Zresztą kobiety lubią krytykować, a powinny powiedzieć do swojego faceta coś w stylu: Wiesz, a można zrobić to inaczej. Mam pomysł i chętnie Tobie pomogę jeśli chcesz. Wówczas on zapyta jak i macie swoje 5 minut. Tymczasem krytyka bywa zazwyczaj bezowocna i polega po prostu na podkopywaniu zaufania do siebie nawzajem.

Gość gość_tęsknota
czarownicaP Nie wiem czy to takie banalne i proste zadanie. Czasami trudno poznać po pozorach kto jaki jest. Znałem kobietę, która idealizowała swojego faceta. Nie wiem czy to z miłości, czy po prostu chciała w nim widzieć kogoś innego.

Gość czarownicaP
skoro intuicja słaba to można ulec iluzji ,miłość i rozmarzenie przeplatają się,tak ,po pozorach nie można ,albo magiczne porozumienie dusz albo szczera przyjażń,najlepiej sprawdza się w trudnych warunkach nie przy kawce i świeczkach

Gość gość_tęsknota
czarownicaP eh... ja miałem i to i to... 2 w 1 jednak gra pozorów i wiele zawiłości a przede wszystkim przywilej pierwszeństwa wszystko zaprzepaściło :o