Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_tęsknota

Facet też ma uczucia!!

Polecane posty

Gość gość
taa jasne nawet jak kobieta pracuje to ona po prostu MUSI gotować. Rozumiem czasem kobieta czasem facet, nawet kobieta może częściej ale żeby facet czasami coś SAM z siebie zrobił, ale nie.... czeka na gotowca, zadaniem kobiety jest przecież sprzątać, zmywac i gotować. pewnie

Gość gość
matki ucza corki gospodarnosci, odpowiedzialnosci, milosci rodzinnej, a ocjowie swoich synow dumy, bycia twardym, bez uczuc i potem mamy takich chamow do niczego::O:O

Gość gość
Zapomniałaś dodać, że jeszcze się w was spuszczamy. Na was, gdzie popadnie i jeszcze to łykacie.

Gość gość
jesli kobieta sama nie garnie sie do obowiazkow domowych to jest obrazana przez facetow od ksiezniczek, leni, ze niczego nie potrafi zrobic, w glowach faceci maja zakorzenione ze kobieta MUSI im uslugiwac wtedy bedzie idealna zona ... gdzie wy w tym wszystkim uczucia widzicie?

Gość gość
pierdole to ja nie mam zamiaru miec meza, jeżeli już żyć na kocią łapę i nie straszna mi samotność, w sumie jestem typem samotnicy lubie niezależność, spokój i ciekawe dyskusje. Niestety faceci wymagają od kobiet postawy służącej, a ie daj boże jak kobieta udowodni swój intelekt !!! samiec czuć sie zagrożony, w końcu mężczyźni muszą być najmądrzejsi i najzaradniejsi i pokazywac kobietom jacy to oni silni i mądrzy. Żałosne istoty z napompowanym ego do granic absurdu. Ale w sumie dobrze że są... czasem jest z nich niezła beka :D :D

Gość gość
gość dziś Zapomniałaś dodać, że jeszcze się w was spuszczamy. Na was, gdzie popadnie i jeszcze to łykacie. x x faceta rola w zwiazku to tylko spuszczanie sie , a kobieta ma zadbac i zrobic cala reszte w domu i jeszcze jest winna ze zwiazek sie nie udal, a nie udaje sie kiedy kobieta sie przeciwstawia temu uslugiwaniu leniowi a on wtedy ja poniza jeszcze bardziej i zwiazek sie konczy , a facet dalej szuka sluzki ktora bedzie mu sluzyla i bedzie oddana i ulegla. wiele kobiet godzi sie na to bo sa uczuciowe w przeciwienstwie do facetow, boja sie samotnosci, wiec chca tez miec dzieci nie tylko faceta, ale co moze wiedziec na ten temat facet - zwierze pozbawione i wysnute z uczuc i odruchow ludzkich ktorego zycie polega jedynie na zaspokajaniu sie

Gość gość
gdzie autor, niech zapewni jacy to faceci są super no czekam

Gość gość_tęsknota
Chwilę mnie nie było i chyba nie zdołam odpisać wszystkim. :) X 12:04 Ja zawsze się zastanawiam czy aby jestem porządny czy tylko tak mi się wydaje. Zawsze mam do siebie jakieś zastrzeżenia. Wręcz jestem bardzo samokrytyczny. Zatem jak ktoś mi pisze, że taki jest i narzeka, że to inni są źli dziwi mnie to. Brak w nas pokory. X 12;07 Oni są szczęśliwi i nie zaglądają tutaj, bo i po co. Maja inne sprawy na głowie. Najważniejsze jednak jest to, że mają siebie. :) X 12:10 Nie jestem kociakiem. Wypraszam sobie. :P Nie szukam tu nikogo i piszę to szczerze. X 12:14 Nie mam już sił odpisywać na tego typu treści. Myślę tylko o tym, że pojadę niebawem w góry. :P 12:17 Brak urody to ewidentny mankament. Nie twierdzę, że nie ma znaczenia, ale liczy się zazwyczaj na wstępie znajomości. Sądzisz, że te ładne maja lepiej? Możliwe, że nie do końca tak jest, bo muszą opędzać się od tych, którzy tylko chcą je zaliczyć. Każdy dźwiga swój krzyż. Ja niby brzydki nie jestem, trochę zaniedbałem parę spraw, ale wystarczyło by odnaleźć w sobie sens, cel i motywację... Tak czy inaczej tez całe życie byłem sam i poniekąd dziękuję za to Bogu, bo ten czas pomógł mi poznać siebie lepiej i dzięki temu jestem tym kim jestem. Każdy ubogaca ten świat na swój sposób.

Gość gość_tęsknota
X 12:22 Tylko bez wyzwisk proszę. Co do badań naukowych. Kiedyś naukowcy twierdzili, że Ziemia jest płaska. ;) Y 12:25 Prostactwo zostaw za drzwiami. X 12:32 To życzę Tobie byś taką została. Powodzenia! ;) Y 12:37 To smutne, że tak wiele tu kobiet Twojego pokroju. To, że was życie dotyka nie oznacza, że macie prawo krytykować wszystkie jego elementy. Ponadto pragnę zaznaczyć, że kobiety też wybierają sobie przystojnych facetów i znam kilka kobiet tego pokroju. Jedna odtrąciła bogatego prawnika, bo był po prostu brzydki. Zatem nie jesteście lepsze. ;) X 12:37 To może przerwę ten potok żali i zaznaczę taki mały drobiazg. Kto jest bardziej winny, ktoś kto wykorzystuje, czy ktoś kto pozwala siebie wykorzystywać? Prawda jest taka, że oboje są winni. Wiele kobiet wie o tym, że są wykorzystywane, a mimo to nie odchodzą od swoich mężczyzn. Dlaczego? Pytanie retoryczne. Sprawa jest oczywista i dziwie się, że niektórzy tego nie wiedzą. Może potrzebują więcej czasu. X 12:38 Odnoszę wrażenie, że po raz setny odpisuje tej samej osobie, która wpisuje nieustannie ten sam potok myśli. Tylko za każdym razem nieco inaczej. Syzyfowa praca. Czy ten czat jest pełen zgorzkniałych kobiet? :o

Gość gość_tęsknota
12:44 Skoro my nie jesteśmy ludźmi to czym jesteście wy? Zaczyna mnie to męczyć.... X 12:45 Kto mieczem wojuje od miecza ginie. Nie rób drugiemu co Tobie niemiłe. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Podobno kobiety uważają siebie za lepsze, ale to co tutaj wypisujecie świadczy o waszym daleko idącym niezrównoważeniu emocjonalnym. Wnioski są niezbyt optymistyczne. Czy to już wojna? :P Y 12:45 Haha... Czytając wasze wypowiedzi też wolał bym cierpiącego psa od kobiety. ;) X 12:47 Skoro to tacy nieudacznicy i ciapy to dlaczego ktoś ich chciał? Wszak do tego potrzeba akceptacji i zgody dwóch stron. Nikt nikogo do niczego nie zmusza. ;) Y 12:50 Ostre słowa, ale coś w tym jest. Może w tym tkwi nasza ułomność. Patrzymy wstecz zamiast do przodu. Co było minęło, czas iść krok naprzód. Teraz walczycie o równouprawnienie i nikt wam nie broni wejść do rządu i stanowić prawa. Radzę walczyć o większy wpływ na swoja przyszłość i kary dla zwyrodnialców. Popieram! :) Tylko bez wyzwisk proszę! X 12:51 Kobieta za chuda być nie może. :P Y do autora watku dziś Człowiek rozwija się i jego doświadczenia kształtują jego świadomość. Obyśmy wyciągali dobre wnioski i nie popadali w histerię, paranoję, manię prześladowczą. ;) Jak łatwo zagubić siebie w tym chaosie ludzkich bezdusznych bytów. X 13:08 Mam też swoje życie i nie siedzę tu 24h na dobę. :)

Gość gość_tęsknota
13:12 Wszak radziłem wam byście tego nie robiły i czekały przynajmniej rok czasu. Własnie an tym polega wasz błąd, że nam zlegacie i dajecie... Ile z was wytrzymało w związku bez sexu przynajmniej rok? X 13:20 :) To chyba trafna uwaga. :) Y 13:22 Jesteś nim więc o co chodzi? Skoro masz taka świadomość to zapewne docenisz swoją kobietę bardziej niż inni i weźmiesz to pod uwagę budując z nią waszą wspólną przyszłość. ;) Z 13:27 Zaprzeczasz sam/sama sobie. Mówisz, że niemożliwe, a zaraz podajesz przykład, który rzekomo stanowi wyjątek. :P Oj tam oj tam, już zaraz niemożliwe.... :)

Gość gość_tęsknota
X 13:30 W USA są muzea w których Jezus jeździ na dinozaurach. ;) Radził bym się nie powoływać na to środowisko. Skoro to takie wedle Ciebie proste to radze to opatentować. :P Y 13:35 Może to wina tego, że zamiast budować swoja przyszłość i starać się coś zmienić trwamy bo tak nam wpojono. Zacznij zmiany od siebie. ;) Z 13:36 Stereotypy nami rządzą. Brawo! :D Jesteśmy na dobrej drodze do zbiorowej paranoi. ;) Wszystko jest w naszych rekach. To my kształtujemy nasza rzeczywistość. Pomyślcie nad tym. :)

Gość gość
jeszcze ani jednego argumentu nie podales poza spamowanie nic nie wnoszacym do dyskusji, podane zostaly fakty i prawda zyciowa, ktorej nie potrafisz sie przeciwstawic

Gość gość_tęsknota
Autor ma już dość... nie dziwie się, że jesteście same. :o Chwila przerwy się przyda, bo upał daje się we znaki. :P Jest tu ktoś normalny? Czy wszystkie są wojującymi feministkami? ;)

Gość gość
kobiety powinny wiazac sie z facetami dla kasy, tak robia madre , inteligentne, znajace prawde kobiety i nie sa przez to wykorzystywane, natomiast te glupie, naiwne, z klapkami na oczach wierzace w "milosc" faceta do nich daja sie wykorzystywac bo wierzac w uczucia a sa jedynie sluzkami do dymania

Gość gość
gość_tęsknota dziś Autor ma już dość... nie dziwie się, że jesteście same. Chwila przerwy się przyda, bo upał daje się we znaki. Jest tu ktoś normalny? Czy wszystkie są wojującymi feministkami? x zadna normalna z takich ch/ujem zaklamanym kreujacym sie na ofiare i chcacym wykorzystac kobiete sie nie zwiaze

Gość gość_tęsknota
14:44 Hahahaha... Dziękuję, tego mi było trzeba. :) To się uśmiałem... :D Jaki jest sens rozmawiać ze "stadem koni" z klapkami na oczach, które pędzi w popłochu przed siebie na oślep? Tu nic nie pomoże i dobrze o tym wiemy. Argumenty? są zbędne... i dobrze o tym wiemy. ....tak, tak, wiem.... powiesz, że ich nie mam, że marny ze mnie rozmówca, że prawda jest oczywista, że facet to plaga tej planety, a kobiety zasługują na coś więcej... że macie rację, a ja nieudolnie staram się coś udowodnić... że kłamie i udaję, że chcę tylko was oszukać.... wszystko jest jasne, ale nie zdradziłyście nam jednego. Jakie środki psychotropowe zażywacie? :P Tego już nie da się czytać i każdy normalny człowiek omijać będzie ten temat z daleka. Tak samo jak was omijają ci normalni faceci w realu. Zadajcie sobie pytanie nie co jest nie tak z nimi tylko z wami. :o

Gość gość
jestesmy same bo potrafimy myslec i zdemaskowalysmy wasza je/bana podla do granic mozliwosci nature i nie zamierzamy byc lala do dymania ... idz pod gimnazjum tam glos to slowo, gimbuski sa naiwne pewnie to lykna

Gość gość
facet ma uczucia? facet chce SEKSU i tyle, mój niby wielce wrażliwy mężczyzna odsunął się ode mnie na maksa jak seks stał się rzadkością - spadło mi libido z różnych przyczyn, teraz nasz związek wisi na włosku, zaczęłam mieć dosyć jego napierania na seks, zdałam sobie sprawę, że każdy jego komplement na mój temat jest związany z seksem/tyłkiem/cyckami, dzisiaj jak z nim jechałam samochodem to aż mu gały wypadały za skąpo ubranymi dziewczynami (upał jest, to wiadomo...) a niby wielce wrażliwy i uczuciowy mężczyzna, za takiego go miałam....teraz widzę, że jest dokładnie taki sam jak inni :o poza tym - KAŻDA kobieta jaką znam miała przykrą sytuację albo z molestowaniem, napastowaniem albo wręcz g***tem przez mężczyznę. ja też miałam takie sytuacje, na szczęście g****u nie, ale jako nastolatka przeżyłam parę razy spotkanie z ekshibicjonistą z wywalonym fiutem :o albo kolesiem, który sobie walił patrząc na mnie :o miałam też parę nieprzyjemnych prób obmacywania, całowania, czy obleśnych propozycji :o mam wrażenie, że faceci traktują kobiety jak swoją własność z którą mogą robić co chcą - i obcy, i znajomi. mój były przy każdym spotkaniu ze mną po rozstaniu próbował albo zaciągnąć mnie do łóżka, albo dotykał :o za co dostał w twarz :o generalnie nie wierzę w męskie uczucia. faceci kochają seks i żarcie. I TYLE.

Gość gość
jesli kobieta jest sama tzn ze nikt ja nie podrywa bo nie jest piekna i zadnemu na jej widok nie staje i chocby nie wiem co sama robila to faceta nie uwiaze do siebie bo zawsze pojdzie do ladniejszej zeby podymac, a jesli facet jest sam tzn ze czeka na ideal albo ma powazne braki w mozgu i kobiety go odrzucaja ... nie oklamumy sie ze kobiety podrywaja facetow, zawsze to faceci latali za kobietami i wybierali sobie a nie na odwrot i nie ma tu zadnego rownouprawnienia, rownouprawnienie trzeba by bylo zaczac od zarobkow, a na razie kobiety sa ponizane i uwazane przez facetow za gorsze, na kazdym kroku, nie tylko w zwiazkach sa traktowane gorzej niz inni faceci, co jedynie potwierdza wszystko co zostalo napisane, ze faceci nie maja uczuc a na pewno nie do kobiet

Gość gość_załamany
Tak własnie jestem h**em, gnojem i s********m, a moim celem było was wszystkie wykorzystać za jednym zamachem... dodacie coś jeszcze? Palant, ćwok... nie to za delikatne. :P Tak się kończy okazanie serdeczności na forum, wyzwiskami i potokiem niecenzuralnych słów... brawo! :D Nikogo tu nie szukałem i nie szukam, liczyłem na odrobinę normalności i przyzwoitości, zamiast tego trafiłem na pomyje. Gratuluje wam podejścia. W ten sposób zapewne daleko zajdziecie. :o Chyba zacznę ignorować niektóre wypowiedzi w oczekiwaniu na odrobinę zdroworozsądkowego podejścia do tematu. Tymczasem siewcy negatywnej energii i tak zwani hejterzy niech sobie marudzą.

Gość gość
gość_załamany - twoj temat i klamstwa jakie glosisz zostaly obalone !!! tylko nie poplacz sie 😭

Gość gość
aha, jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała - kiedyś taki facet jak Ty autorze tematu, wielce zakochany w jakiejś dziewczynie perfidnie mnie wykorzystał - rzucił się na mnie po pijaku, całował mnie, dotykał, ja głupia pozwoliłam na to, bo od dawna mi się podobał - po czym zaczął mi się zwierzać, jak bardzo kocha tamtą i wprost powiedział, że ze mną teraz się tylko BAWI facet wielce wierzący, prawiczek z zasadami :o ŚMIECH NA SALI PO PROSTU.

Gość gość_tęsknota
15:11 Jak widać robisz to za mnie (płaczesz), a obalić to sobie możesz flaszkę z tytułu dalszego użalania się nad sobą. ;)

Gość figa094
kiedyś zastanawiałam sie nad tym czy facet ma uczucia, zwłaszcza wtedy gdy zostałam porzucona. każdy ma uczucia, nawet najmniejsza istotka na ziemi

Gość gość_tęsknota
Chwalisz się tym czy żalisz? Bo nie bardzo rozumiem. Zamiast go odepchnąć i powstrzymać pozwoliłaś mu na to. Pretensje miej tylko do siebie. Choć moim zdaniem powinnaś być wdzięczna za to losowi, że w porę się dowiedziałaś. Swoja drogą mało to kobiet znajduje sobie innego faceta by zapomnieć o poprzedniku? Zachowujecie się jak niedojrzałe nastolatki... no właśnie może to kwestia waszej niedojrzałości. Każda kobieta upija swojego faceta na początku by sprawdzić jak się zachowa. Ja sądząc, że ona tez się upiła czuwałem całą noc trzymając za rękę i czując się winny, że do tego doprowadziłem. Ale co was to obchodzi, jestem takim samym gnojkiem jak reszta i wiecie co? Ciesze się, że tak mnie tu postrzegacie. Przynajmniej uświadomiłyście mi jakie jesteście i co tak naprawdę myślicie.

Gość gość_tęsknota
figa094 Może inni kiedyś też to zrozumieją.

Gość gość
dla facetow liczy sie seks a nie uczucia kobiety, nie trzeba byc medrcem, zeby to zauwazyc

Gość gość_tęsknota
skoro tak się bawimy to ok. teraz ja zaczynam swoja śpiewkę X DLA KOBIET LICZY SIĘ TYLKO KASA :p