Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_tęsknota

Facet też ma uczucia!!

Polecane posty

Gość gość_tęsknota
ja nie pijam kawy ...ale zaraz się chyba zakończy bo jak długo można tak dyskutować, to bez sensu. :o

Gość gość
tak, dla madrych kobiet liczy sie kasa, bo wiedza ze sa jedynie do dymania i zeby nie zyc samotnie, co bardzo kobiety przezywaja godza sie na wystawianie du/py w zamian za kase. gdybys byl choc troche inteligentny i umial czytac ze zrozumieniem nie trzeba by bylo nic pisac i tlumaczyc oslowi. kobiety nawet wierza w milosc faceta jak beda mu dawac du/py, zal mi takich kobiet:O same sie zakoc***a bo maja taka uczuciowa nature. trzeba byc silna spychicznie, zeby nie zakochac sie w facecie i spotykac sie tylko dla kasy, ale nie kazda taka jest:(

Gość gość
faceci powinni placic kazdej kobiecie za te zniewagi wszystkie

Gość gość_tęsknota
Od teraz załatwię was waszą własną bronią i będe w kółko pisał ten oto slogan, cytuję: Kobiety nie potrafią kochać. Żyją we własnym urojonym świecie. Zależy wam tylko na pieniądzach. Udajecie wrażliwe żeby usprawiedliwić swoje niecne postępki i zdyskredytować mężczyzn. :P

Gość gość
gość_tęsknota dziś No i prawde tu wyzej napisał i taka dosadna prawde, :D

Gość gość_tęsknota
Kobiety nie potrafią kochać. Żyją we własnym urojonym świecie. Zależy wam tylko na pieniądzach. Udajecie wrażliwe żeby usprawiedliwić swoje niecne postępki i zdyskredytować mężczyzn.

Gość gość_tęsknota
:D

Gość gość_tęsknota
To forum, to jak wpaść na imprezę do psychiatry i trafić na zbiorową terapie rozżalonych kobiet, które planują krucjatę przeciwko rodzajowi męskiemu. :P

Gość gość_tęsknota
:P Kobiety nie potrafią kochać. Żyją we własnym urojonym świecie. Zależy wam tylko na pieniądzach. Udajecie wrażliwe żeby usprawiedliwić swoje niecne postępki i zdyskredytować mężczyzn. :D dla przypomnienia

Gość gość
Do zimnych suk. Wredne cipy to wy nie potraficie kochać tylko oczekujecie, leniwe jełopy. Macie to samo co dajecie. A już najbardziej robimy w chuja te puste matoły, które oczekują kasy. Bo rżną głupa, że się zakochały. Albo że jak będzie dobrze to może się zakocha haha. Widać co robicie jak na dłoni dlatego nadajecie się tylko do rżnięcia. I żal wam dupę ściska, że jesteśmy z normalnymi dziewczynami i mają wszystko. A was robimy jak chcemy lepiej od was. Czym bardziej jesteście cwane tym bardziej my mamy lepsze numery. Nigdy tak nie będzie, żeby takie suki jak wy, żyły spokojnie. Oszustki zawsze mają za swoje. A my marnować sobie życia przez chore zdziry nie będziemy. Myślała, że jak się zakochały to już nic nie trzeba robić tylko oczekiwać. Potem zranione lenie emocjonalne odgrywają zimne suki. Jedyny sposób na jaki możecie wpaść tępym, ograniczonym umysłem. A my doskonale o tym wiemy. Zasługujecie tylko na totalnego ignora i wiele z was się tego doczekało. Zimne suki, wiecie kto wam pozostał na tą sztuczkę ? Frajerzy tacy jak wy. Możecie obcować tylko z idiotami, którzy się na to nabiorą. Równie łatwo was zerżnąć na ten wasz sposób. Jesteście zwykłymi emocjonalnym złodziejkami. I świecicie na kilometr. W dupę sobie wsadźcie te cwaniactwa bo zawsze traficie na lepszego cwaniaka. W normalnym związku oboje grają do tej samej bramki. I facet robi to sam z siebie. A wy kołki ciśniecie na chama do siebie. Potem zgrywacie pokrzywdzone, żeby na jaw nie wyszło co robicie. Płakać to można tylko za tym, że jest jedna czegoś warta kobietą na tysiąc. Ale dzięki temu, wbrew pozorom łatwo ją odnaleźć w tym gąszczu mściwych suk. Manipulacja miłością powinna być karana, niestety tak nie jest. Dlaczego są trwałe związki ? Bo tam są faceci, którzy wiedzą z doświadczenia jakie kobiety potrafią być. Dzięki tej wiedzy, doceniają te prawdziwe kobiety. Nie ma odpowiedniego przekleństwa na wasze podłe gry.

Gość gość_tęsknota
haha... to się kolega podirytował, ale może tylko tak mniej przekleństw, co? z drugiej jednak strony może tylko taki język dociera do grona odbiorców tego wątku... eh... a miała być rozmowa na poziomie... :o

Gość gość
Zimne suki innego języka nie odbierają. Miałem chwilę to napisałem co o nich sądzę. Brzmi jak irytacja, ale tak nie jest, taka jest prawda :)

Gość gość_tęsknota
Przydało by się jednak by coś sobą tu reprezentować, tymczasem zrobił się rynsztok. :o

Gość figa 094
Jak dla mnie nie liczy się kasa, miałam okazje spotykać się z facetem ktory miał mnóstwo kasy i co z tego? nie czułam nic do niego, więc po co w tym tkwic. Podobnie jak seks bez uczucia u mnie nie istnieje mam swoje zasady, nie wiem może coś trace i dlatego dostaje po tyłku, ale nie umiem inaczej

Gość gość
Tutaj jak napiszesz o uczuciach faceta to cię zagryzą.

Gość gość_tęsknota
figa 094 Nic nie tracisz, wręcz przeciwnie... zyskujesz szacunek, a to bywa bezcenne.

Gość gość
Dokładnie :)

Gość figa094
i co z tego jak chciałabym być z kimś a ten ktoś mnie olał

Gość gość
autorze nie masz co robić? chuj kogokolwiek obchodzi ten temat ja nie ufam mężczyznom, niektórzy są w porządku inni nie podobnie z kobietami, tylko jest taka jedna subtelna różnica... jakieś 80% mężczyzn to zjeby genetyczne, egoiści, upośledzone emocjonalnie jednostki a takich kobiet jest pewnie z połowa. Mężczyźni mają przewagę liczebną w każdej możliwej patologii. Psychopatia, gwałcenie, mordowanie, nekrofilia, pedofilia- od 90 do 99% mężczyźni.

Gość gość_tęsknota
17:27 Jak do tej pory tylko Ty udowodniłaś, ze masz narąbane pod sufitem. Zważaj na słowa moja droga, bo takiego języka mam już dość. I Ty jesteś kobietą? Masz siebie za lepsza od nas? Popatrz na swój język rodem z rynsztoku. Tylko siebie ośmieszasz. :o

Gość gość_tęsknota
figa094 Mnie także ktoś olał, ale ja tej osobie wybaczyłem i nie chowałem urazy. Trzeba się z tym pogodzić i nauczyć żyć. Jeśli go kochasz życz mu szczęścia. Zachowaj się jak dama. :)

Gość gość
wracaj walić konia :/

Gość gość
"Mężczyźni mają przewagę liczebną w każdej możliwej patologii. Psychopatia, gwałcenie, mordowanie, nekrofilia, pedofilia- od 90 do 99% mężczyźni." To jest fakt niezaprzeczalny, macie nie po kolei pod kopułą po prostu. Kobiety maja przewagę jedynie w depresji i histerii, a te choroby nie powodują zazwyczaj wiekszej krzywdy innym. Faceci to agresywne, niewyzyte zwierzeta i tyle. Czego nie rozumiesz autorze????? POGÓDŹ SIĘ Z PRAWDĄ

Gość gość_tęsknota
17:36 Haha.... Nie ma to jak konstruktywna uwaga. Będę równie dowcipny i napiszę taką oto ripostę: Liczę na Twoją pomoc najmilsza. :D :P ;)

Gość lekko
czytając was mam wniosek że kobiety odrzucone zieją nienawiścią i jadem za często ,dobrze że jestem kobietą ,strach was poznawać bliżej i się wycofać bo oskarżenie padnie na cały męski ród ,przecież idealną "połówkę nie znajduje się od razu,a człowiek poznaje siebie samego dopiero koło 30tki a co dopiero poznawać drugiego ,po co ten pośpiech i nerwica

Gość gość_tęsknota
17:38 Depresji i histeria nie jest niczym złym? Haha... Dziś to dajecie mi wiele powodów do śmiechu. Mam depresje od kilku lat i wiem jak wpływa na moje życie. i na życie innych. Co do histerii to moja mama wraz z siostrami swego czasu pokazała mi co to oznacza. Może dla was to nic takiego, ale dla mężczyzny to koszmar. Kobieta oczywiście nie widzi w tym nic złego, no bo wszak one zawsze są niewinne i pokrzywdzone. Taki obraz chcecie tutaj kreować? Znajdźcie kogoś naiwnego, ja się nabrać nie dam na wasze wspaniałe statystyki. :)

Gość gość
weź swoje psychotropy i daj nam spokój códofny menszczysno

Gość gość_tęsknota
17:48 A kto tu mówi, że jestem cudowny. Mam swoje wady i jest ich trochę, ale po co mam je eksponować? Chciałem uzmysłowić tylko, że nawet facet może być emocjonalny i wrażliwy.

Gość normalnafeministka
to jesteś głupi :( ile jest pedofilów a ile pedofilek? psychopatów i psychopatek? to są zafałszowane statystki wg Ciebie? odrobina biologii sie przyda, niedokształcony siewco spermy każdy człowiek rodzi sie z kobiecym mózgiem i dopiero obecność testosteronu kształtuje mózg na męski, jest to długi proces i ma wiele etapów i w każdym może coś sie pochrzanić np. z orientacją seksualną. Dlatego jest więcej gejów niż lesbijek, cześciej faceci zmieniają płeć by być kobietą, psychopaci, g****iciele- to niemal wszystko mezczyźni

Gość normalnafeministka
emocjonalny i wrażliwy facet ma żeński mózg :D autyzm to przykład skrajnie męskiego mózgu-upośledzenie emocjonalne i interesowanie się przedmiotami, nie odróżnianie ludzi od siebie, brak rozpoznawania emocji