Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xppx

Skąpy i oszczędny facet

Polecane posty

Gość xppx

Pominę fakt,że odkąd z nim jestem przez lat prawie zawsze było tak,że jak np. gdzies szlismy ze znajomymi : pizza, kregle to zawsze ja placilam za siebie, on za siebie. Ile razy bylo tak,ze dałam mu kase wczesniej,bo bylo mi glupio,że ci znajomymi to zawsze widzieli,ze ja musze placic za siebie, a oni placili za swoje dziewczyny. Dodam,ze on nie ma jeszcze pracy stałej,bo studiujemy ale sam fakt,że pracuje i jednak zarabia to 1600zł miesiecznie. A on mi caly czas mowi,ze to nie jest jego praca stala,wiec nie bedzie mi niczego kupował. Kiedys wiedzial,ze jestem bez grosza i nawet nie zaproponowal mi czegos do zjedzenia, tylko sobie kupił. fakt,ze na karcie mialam pieniadze,ale on dobrze wiedzial,że zbieralam na laptopa. Osttanio mnie wkurzył,bo bylismy razem w sklepie i kupowalam farbe do wlosow: już bralam do koszyka ta , która zawsze biore, a on "weż ta bo jest w promocji, tansza o 4zł". Zaczelismy sie tam sprzeczac, i on do mnie,ze wg nie mysle, a ja kurde nie chcialam brac innej farby tylko sprawdzoną. I wzielam dla swietego spokoju ta która on mi kazal... i co z tego jak na drugi dzien poszlam i kupilam ta ,którą ja uzywam zawsze... nawet nie oszczedzilam tylko przepłacilam ;/ ale wybralam: swiety spokoj. Ostatnio nie bylam przy kasie i po kosciele pojechalismy do sklepu i kupil mi loda, poszlismy do auta i on " idz wywal pudelka", a ja "nie chce mi sie ruszyc, idz ty" to zaczal krzyczec,ze on mi loda stawia, a ja jeszcze mam problem,zeby wyrzuc papierek i zrobil z tego wielkie halo jakby mi conajmniej postawil rok w SPA ;/ Jego ojciec jest taki sam, nie dosc,ze nadziany to na wszystko mu szkoda. Jak keidys jego zona, czyli mama mojego chlopaka wyplacila za duzo to karta wylądowala w piecu... Nigdy przy moim chlopaku nie mowie co musze kupic itd,bo wiem,ze bedzie glupio komentował. Kocham go i go nie zostawie, ale strasznie źle sie zyje z kims kto tak sie zachowuje. On kupuje wszystko w promocji : sery, mleka, jogurty, no wszystko ! Niedlugo wyjezdzamy i powiedzialam,ze musze sobie kupic to i tamto, a on : przeciez masz z tamtego roku..... a doslownie dzien pozniej pojechalam do jego domu i moja przyszla tyesciowa mowi : " musze sobie kupic spodenki na te wakacje" a jej maz : "przeciez masz z zeszlego roku..." JAKBYM MOJEGO CHLOPAKA SLYSZALA...

Gość gość
Powiedz mu to wszystko, albo najlepiej pokaż mu tego posta. Nie rozumiem tego, sypiać z nim umiesz ale rozmawiać to już nie? Nigdy nie płaciłam za siebie gdy wychodziłam z chłopakiem, nie mogłabym być z takim dusigroszem. Zastanów się czy warto być z nim, tym bardziej że jak widać rządzi się nawet twoimi pieniędzmi.

Gość gość
Kocham go i go nie zostawie, ale strasznie źle sie zyje z kims kto tak sie zachowuje. xxx skoro jesteś taka głupia to męcz się do końca życia - głupota powinna być ukarana i to dotkliwie!!!

Gość inwestor11122311
HAHAHAAAAA to chcecie to równouprawnienie, czy nie? Jeżeli facet i kobieta razem pracują i zarabiają zbliżone kwoty to nie rozumiem czemu kobieta ma dostawać oprócz swojej wypłaty wypłatę swojego faceta. Rozumiem żeby pracowała na pół etatu, a przez resztę dnia zajmowała się dzieckiem, posprzątała, zrobiła zakupy. Z facetem jest wszysto ok, tylko kobietom się przewraca w głowach, najlepiej to gdyby dał kasę i sobie poszedł.

Gość gość
to jak cie zabiera na kręgielnie i na lody to jest rozpustnik a skąpiec