Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupeczkyyy

DO FACETOWWW JAKIE DZIEWCZYNY WAS KRECA

Polecane posty

Gość dupeczkyyy

opiszcie wyglad xd

Gość gość
Nie szukam dziewczyny do chodzenia, jedynie fajnej partnerki do seksu, więc wystarczy jak jest zadbana, czysta i miła.

Gość gośćtrojkatny69
najbardziej pociągają mnie kobiety z...nadwagą ,takie duże , puszyste , mięciutkie , miłe , przystępne czyste zadbane i pachnące.Podobają mi się prawie wszystkie....prawie bo nie widzę nic z kobiety które wyglądem przypominają wieszaki czy szkieletory bez kobiecych walorów . Dziwie się co ma taki facet z kobiety która jest sękata w każdym miejscu . Wielbiciel krągłych kobiet Trojkatny69

Gość gość
kolega wyżej ma rację

Gość gość
Jak taki gabaryt wlezie do lozka to dziure wygniecie potem sie wyspac pez te dziure nieda:-(

>>>Jak taki gabaryt wlezie do lozka to dziure wygniecie potem sie wyspac pez te dziure nieda<<< Nawet nie wiesz jak cudownie jest spać na wielkim, naturalnym biuście :D i jak wspaniale grzeje w zimową noc duży, pulchny tyłek :D . x Jak śpiewała Dnuta Rinn :D :D :D : ...Wiem, że dziś w modzie panienka jak glista, płaska jak deska, wysoka jak słup, lecz doskonałość to forma kulista… Dąż do perfekcji, z puszystą bierz ślub! Zagra chudzina przelotnie na zmysłach, lecz któżby życie budował na mgle? Tylko kobieta naprawdę puszysta stworzy Ci przystań, więc wybierz mnie...