Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tresura matrixa

Polecane posty

Gość gość

słyszał ktoś o tym? czy to sekta?

Gość gość
Biorąc pod uwagę wikipedię, Tresura Matrixa nie jest sektą. Na ich stronie nie ma nic o wymaganiach, nakazach lub zabranianiu czegokolwiek. To raczej inny sposób patrzenia na świat. Dużo jest mowy o miłości do Siebie i lękach które blokują dostęp do serca. Dużo filmów ze spotkań. Bardzo aktywni na facebooku.

Gość gość
Ja sekta? No ludzie, nie załamujecie mnie :) To rodzaj terapii, uwolnienia od lęków, poprawy jakości życia. Jestem pacjentem, to wiem i mogę z pełnym przekonaniem potwierdzić, że jest to bardzo bezpieczne, a co ważne - skuteczne.

Matrix należy niszczyć, a nie k***a rozprzestrzeniać. Matrix to wróg transcendencji. Tylko brak planety Ziemia we Wszechświecie jest celem godnym podziwu.

Gość gość
Tresura matrixa to ufo, ktore cie zabierze i wysektuje na goraco po calosci. Wedlug logiki pytania to impreza imieniniowa u twojej cioci to sekta, z tresura czy bez to juz zalezy od tescia :)

Gość gość
To jakaś tajna organizacja chyba. Ja bym w to nie wchodziła bo to głaskanie diabła

Gość tedzed
to goscie co weszli na polskie poledko z czyms co sie zwie human design , nowa odslona numerologi i astrologi , system otumamniania tworzenie schematow i wdrukow . mysle ze wiele owieczek pujdzie za nimi i wroze im sukces tez glownie finansowy

Gość Me Olvidaras
Każdy kto chce sobie wyrobić swoje zdanie o DH-TM niech zobaczy odcinek "zwierzęcy instynkt Puchatka" - mniej więcej w 56:06 jeden z nich robi dłonią symbol 666 i mówi "nie dostaniemy miłości z zewnątrz"...