Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrzonka żonka

Żona studentka?

Polecane posty

Gość mrzonka żonka

Hej Kobiety. Mam 22 lata, studiuję pewien inżynierski kierunek. Niestety w tych czasach to za malo. Aktualnie skonczylam III rok i mialam zamiar rozpoczac jakiś staz. W miedzyczasie wyszla decyzja odnosnie odplatnosci za drugi kierunek studiow. Moja uczelnia znosi oplaty juz od tego roku, wiec postanowilam pojsc na germanistyke (bardzo dobrze znam ten jezyk lecz powoli zapominam). Niestety studiowanie dwoch kierunkow uniemozliwi mi podjecie jakiejkolwiek pracy czy stazu. Co byscie zrobily na moim miejscu? Dodam ze jestem mezatka, do tej pory dorywczo pracowalam, chcialam sie teraz bardziej dolozyc do naszego budzetu, jednak wiem, ze w razie czego zawsze moge miec dwa zawody gdyby w tym pierwszym mi sie nie powiodlo. Dajcie mi jakies opinie, bo i maz mi mowi ze mam zrobic tak zebym byla zadowolona,no ale ja sama nie wiem? ps.dzieci nie mamy:)

Jak się sprężysz, to pociągniesz dwa kierunki i jeszcze dasz radę pracować. Zapytaj, czy pracodawca zgodziłby się na elastyczne godziny pracy.

Gość mrzonka żonka
dzięki :) podniosłaś mnie trochę na duchu! :)

Gość gość
śmieszą mnie ludzie którzy robią jednocześnie 10 kierunków a nie mają żadnego doświadczenia, z punktu widzenia pracodawcy jesteś bezwartościowa przykro mi

Gość gość
poza tym nie jestem calkiem bez doswiadczenia, mowilam juz ze pracowalam dorywczo, m.in. wlasnie w swoim kierunku!