Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma czym oddychać

Polecane posty

Gość gość

Jak wytrzymujecie taką duchotę? Siedzę na kanapie przy laptopie i ciurkiem się ze mnie leje. :O Już 3 razy dziś brałam zimny prysznic. Okna nad ranem pozamykałam, pozasłaniałam, żeby ten skwar nie właził. Kurde wszystkie okna w mieszkaniu mam na południe i czuję się tak jakbym miała zaraz zemdleć. Miski z zimną wodą porozstawiałam w różnych miejscach. Macie jakieś inne sposoby jak przeżyć gorąc i duchotę w mieszkaniu? P.S nie mogę wyjść bo mam kostkę od kilku dni w gipsie i cholernie boli.

Gość gość
Nie mam :) Padł w tamtym roku jak zaatakował go mój kot :D Spadł i nie działa.

Gość gość
a mi nie jest za ciepło i tak zaraz się ochłodzi w Polsce takie upały nigdy nie trwają długo

To ręcznik wilgotny sobie połóż na kark/piersi. :) Co do ustawiania misek z wodą-to może przynieść skutek odwrotny do zamierzonego :) Woda w upale podgrzewa się i paruje :) Robisz sobie mini tropikalny klimat,co jest jeszcze gorsze :) Ale ręcznik wilgotny,włożony na chwilę do zamrażarki i położony np na karku jest ok :)

Gość gość
otwórz okna i zrób przeciąg

Gość gość
Z tym ręcznikiem spróbuję, ale moczony w lodowatej wodzie? Przeciągu nie ma jak zrobić, niestety, a strasznie bym chciała, ale wszystkie okna mam z jednej strony, musiałabym otworzyć drzwi na klatkę, ale nie chcę by ktoś przechodzący mi do mieszkania mimowolnie zaglądał :)

No i żeby zrobić przeciąg musi być wiatr,a u mnie np. powietrze "stoi" :) No tak zamocz ręcznik,wykręć dobrze.Na 5 min do zamrażarki i na kark albo piersi :)

Gość gość
Pardon, nie doczytałam z tym ręcznikiem :)

Gość gość
Temat mnie troche zmylił. Myślałem że nie masz czym oddychać, bo mu sie dziurka w siurku zapchała ;):)