Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hengist

Po raz pierwszy dzisiaj byłem na śledzeniu Pięknej Szatynki!!!

Polecane posty

Gość gość
Kiedys lazil za mna taki wariat. Dorosly facet. Dno. Pomyslalam ze potraktuje go na jego poziomie i poszlam na skarge do...jego mamy :) Alez bylo przerazenie. To ostatni raz kiedy go widzialam.

Gość gość
Sluchaj, niezaleznie od tego jak to ubierzesz w slowa normalny facet nie musi sledzic kolezanek. Zaprasza je na randke.

Pewnie tak był dorosły, jak ty byłaś dorosła, a obydwoje mieliście po 5 lat. A swoją drogą, to bardzo ciekawe, że na biegu dosztukowałaś historię do mojego tematu. Bajkopisarzy nie brakuje . . . A i po tym ostatnim poście wnioskuję, że masz nie więcej niż 15 lat. Jestem 14 lat (co najmniej) starszy od ciebie. Zatem nie zajmuj się dziecko sprawami dorosłych . . .

Gość gość
słowo klucz: normalny

Gość gość
to nie facet tylko p***a

Gość gość
O jeszcze jedno mi sie przypomnialo, w temacie zakrzywiania przez ciebie rzeczywistosci... Jak to cie kolega umowil ze 100 kilogramowa baba o wiejskiej mentalnosci...Nie przyszlo ci do glowy, ze pomyslal, ze tylko taka jest w stanie sie toba zainteresowac?

Ale ja to robię, żeby Ją w końcu zaprosić na randkę. Za pierwszym, drugim, czy trzecim razem...

Gość gość
Dobra...Teraz zrobilo mi sie ciebie szkoda.

Próbował mnie z nią umówić, bo sama go do tego nakłoniła. Widziałem, jak się czaiła najpierw na mnie, potem na niego. Potem kiwnęła na niego palcem. On do niej podszedł, coś zaczęła do niego szeptać na ucho i on do mnie podbiegł. Swoją drogą, jego zdanie mnie nie obchodzi. Z resztą. Mam dystans do tego kolegi Niby jest miły, ale jakiś czas temu próbował zrzucić na mnie swoje obowiązki... A inny znajomy, bardziej doświadczony przez życie, właśnie mnie skojarzył z Piękną Szatynką. Spytał się: "Kiedy ostatnio jakąś ładną dziewczynkę ciupciałem" i "Czemu się za nią nie zabieram". Wykręciłem się, że chyba za młoda dla mnie... Ja potrzebuję przygotowania psychicznego . . .

Hehe :D Chociaż masz trochę racji z moim przerażeniem. Jest taki cytat w Piśmie: "Napoję krwią strzały moje, a mój miecz naje się mięsa"... Jak ktoś, lub coś stanie mi na drodze, to przeistoczę się w istnego berserka . . .

Gość gość
z***biscie, ze ci ja polecił do ciupciania:O pogratulować znajomych. Co nie zmienia faktu, ze nawet z nia na randke nie pojdziesz, a co tu o ciupcianiu mowic:D

Gość gość
ile masz lat nieudaczniku?

"z***biscie, ze ci ja polecił do ciupcianiapechowiec.gif pogratulować znajomych." Ten mój znajomy ma w życiu ogromnego farta. Można by rzec, że jest ewenementem. Z 3, albo 4 razy otarł się o śmierć. A ma za sobą taką karierę, że by ci bania spuchła, gdybyś o tym usłyszała... "Co nie zmienia faktu, ze nawet z nia na randke nie pojdziesz, a co tu o ciupcianiu mowic" Nie chwal dnia przed zachodem słońca :D

Chciałem powiedzieć, że życiorys tego starszego, czyni go w moich oczach znacznie większym autorytetem, niż ten, który chciał mnie umówić z tą grubaską...

Gość gość
ale zycie i tak przegrałeś

Gość gość
na pewno by mi bania spuchła, pewnie ten twój znajomy to taki sam mitoman gawędziarz jak i ty:D

Gość gość
koleś koło 30tki, wieczny student nieudacznik, żyjący u mamusi na garnuszku, ignorowany przez kobiety....jego kontakt z kobietami ogranicza się do kobiecego forum :O

Jestem na dobrym kierunku, a być może zarobię sporo kasy za granicą (tfy, żeby nie zapeszać)... Dopiero, kiedy będę leżał w trumnie, będę mógł powiedzieć, że przegrałem, lub wygrałem życie (bo będzie wtedy zamkniętym rozdziałem)... Poza tym, tak naprawdę, nie ma wygranych lub przegranych, bo zawsze ktoś ma lepiej, zawsze ktoś ma gorzej. A poza tym, nie jesteśmy za wszystko odpowiedzialni... Za moje niepowodzenia, akurat nie ja jestem, w większej mierze odpowiedzialny . . .

"koleś koło 30tki" Mam 29 lat, "wieczny student nieudacznik" Studiuję od dwóch lat, "żyjący u mamusi na garnuszku" " ignorowany przez kobiety" Mam dobry kontakt zarówno z kobietami z roboty, jak i ze studiów. A i parokrotnie byłem zaczepiany przez obce kobiety "jego kontakt z kobietami ogranicza się do kobiecego forum " Kobiety z tego forum, to najniższy sort kobiet, z którego się śmieję. Z nielicznymi wyjątkami oczywiście (np. Beruþiel)... Niech fantazje ponosi was dalej :D

Zapomniałem dopisać, że utrzymuję się sam. Umknęło mi...

"na pewno by mi bania spuchła, pewnie ten twój znajomy to taki sam mitoman gawędziarz jak i tysmiech.gif" Nie byłaś, nie widziałaś Od razu widać, kto ma tendencję do "zakrzywiania" rzeczywistości...:D