Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hengist

Po raz pierwszy dzisiaj byłem na śledzeniu Pięknej Szatynki!!!

Polecane posty

Właśnie wróciłem. Nie wiem, czy udało mi się dojrzeć Piękną Szatynkę vel koleżankę z roboty. Jakaś dziewczyna szła przed 14 do tego hotelu (podobna z włosów i postury do mojej koleżanki z roboty, ale widziałem ją z tyłu, więc nie mam pewności), a parę minut później wyszła z tej uliczki, na którym znajduje się ten hotel... Tak więc trzymajcie kciuki za Hengista, olewanego przez byle jakie kobiety, poznane w necie, adorowanego przez I-klasowe, poznane w realu . . .

Byle jakie kobiety są dla byle jakich facetów. Każdy na swoim poziomie. Ja też zazwyczaj lepiej się dogaduje z pięknymi i inteligentnymi.

Gość gość
:-D przyjacielskie pogawędki starych prawników :-D

Looooser - Jedni mówią, żeby patrzeć na wygląd. Inni mówią, żeby patrzeć na wnętrze... Ja obalam te stereotypy i mówię, żeby startować, w tę grupę, w której czujemy się dobrzy (emanujących pozytywną energią)... Co Ci po tym, że będziesz się starał, o jakąś niedostępną? Przez samo przez się, siebie wynosi na piedestał, a Ciebie nie szanuje... Jeśli podczas podrywu Ciebie nie szanuje, to i nie będzie szanować podczas potencjalnego związku... Tak samo nie ma sensu zabierać się za paszteta, przy którym, będziesz tylko się napinał, a nie dostaniesz nic w zamian . . . Reasumując: Tylko kobieta, która sama przełamuje lody i Ci się podoba będzie coś warta, jako potencjalna partnerka... A tak mniej więcej jest ze mną i moją koleżanką z roboty . . .

Gość gość
gość dziś smiech.gif przyjacielskie pogawędki starych prawników smiech.gif > Hehe ;)

Pewnie, tak samo jak Piękna Aptekarka. Liczy się piękno zewnętrzne, jak i inteligencja i miłe usposobienie kobiety.

Looooser - Po mojemu powinieneś odpuścić aptekarkę, jeśli jest mężatką. Honorowy gość nie zabiera się z mężatki. To wbrew wzniosłym ewangelicznym tekstom przede wszystkim . . .

Pewnie nic z tego nie wyjdzie, ale ja ją lubię i zobaczę może jak sytuacja wygląda, i może zostać tak jak teraz.

To nie takie proste. Nie wybieram sobie kto mi się podoba, a kto nie.

Wolnych atrakcyjnych nie brakuje. Po mojemu lepiej byś robił, gdybyś celował w gimnazjalistki. Celując w mężatki nic nie zyskasz, a już na pewno na dłuższą metę. Jedynie możesz sobie wrogów narobić...

No jedną taką młodą dziewczynę mam od dawna na oku, ale co z tego wszystkiego wyjdzie, to przyszłość pokaże.

Gość gość
ale zniewieściali kolesie, fuj

19:26 - Czemu zniewieściali? Rozwiń i sprecyzuj. Po mojemu to co dzisiaj zrobiłem jest bardzo męskie, bo wziąłem sprawy w swoje ręce. Co z tego wyniknie? Nie wiem. Ale jestem dobrej nadziei... "Action Brings Good Fortune"

Gość gość
sledzenie kobiety jest meskie? Zachowujesz się jak tchórz i psychopata. Prawdziwy mezczyzna nie boi się konfrontacji z kobieta. I nie ględzi w kółko na babskim forum:O

Gość. Pewnie zazdrościsz, że ciebie nikt nie chce śledzić. Moja koleżanka z roboty, prawdopodobnie zrezygnowała z mojej pracy. A dzięki odrobinie szczęścia i Bożej pomocy prawdopodobnie udało mi się znaleźć jej nowe miejsce pracy. Co jest złego w tym, że próbuję sprowokować spotkanie w realu? Z resztą. Prawdziwy samiec powinien zachowywać się jak myśliwy w takich sytuacjach. A ja nie jestem napastliwy, bo prowokuję spotkanie z kobietą, której na 99% sam się podobam . . .

Gość gość
na co patrzycie.na wyglad czy na wnetrze?

Gość gość
Pogratulowac wyobraźni, tylko ona ci pozostaje:D Laska pewnie z roboty odeszła,zebys przestał ją nękać. jesteś tchórzem, zniewieściałym w dodatku

I na wygląd i na wnętrze. Fifty fifty. Ani bez wyglądu, ani bez wnętrza, nie ma sensu podejmować inicjatywy...

Nie odeszła, żebym przestał nękać, bo u nas wiele osób trzyma dwie prace jednocześnie. A w te naszej wspólnej pracy, było ostatnio sporo przymusowego wolnego. Więc bym się nie zdziwił, gdyby odeszła. A dziewczyna skupiała na mnie wzrok. Kiedy nasze spojrzenia się spotykały, to tak dziwnie źrenice się Jej rozszerzały. Potem za każdym razem, kiedy się na Nią spojrzałem, a kiedy ona się na mnie patrzyła, uśmiechała się od ucha do ucha. Z resztą. Proponowała pomoc. Prowokowała do rozmowy. Czułem, że próbuje przełamywać lody. Ja z natury małomówny jestem . . . Przy niej jakby przestawałem być nieśmiały. Wszystko zaczynało kręcić się samo. Niestety było mało okazji do rozmowy itd . . .

Gość gość
wyjątkowy kretyn

Poza tym, ja wcale nie mam pewności, czy odeszła z mojej pracy. Może się okazać, że pójdę niedługo do roboty i znowu Ją spotkam:D

Gość gość
Przedtem traktowalam cie jak nieszkodliwego wariata. teraz zaczynasz mnie przerazac...

19:51 - Dlaczego kretyn? Ty jesteś gościem od nękania, czy od wnętrza, bo się pogubiłem . . .

19:52 - Zazdrościsz i tyle. Ty na tyle nie równasz się poziomem, żeby mieć ogon... Ty co najwyżej możesz liczyć na zainteresowanie, tępych żelmistrzów z wiejskich remiz.... Lubicie jeździć po prawikach, a kiedy widzicie prawika z perspektywą na szczęście, to dostajecie wściekudupy...

Gość gość
na co masz perspektywy? siedzisz całymi dniami na babskim forum, rorbota c*****a, płaca c*****a, kobiety cie nie zauważają. Rzeczywiscie jest czego zazdrościć:D

Skąd wiesz, że płaca i robota chujowa? Jestem dziennym studentem. Trzymam tą pracę, bo dają mi wolne kiedy chcę. I mogę godzić pracę z nauką. Dla mnie to jedynie praca tymczasowa. Zwykle podczas wakacji pracuję gdzie indziej. Z resztą mam w perspektywie wyjechać za granice w sierpniu lub we Wrześniu... O tyle mam perspektywę na szczęście, bo prawdopodobnie mam otwartą furtkę do serca zarówno Pięknej Szatynki, jak i Perłowej Królewny z Gdyni... A co do kobiet, to przynajmniej widzę ten lus, że jestem dobrej komitywie z tymi, które mi się podobają, a w złej z pasztetami.... Co jest perspektywicznie korzystne dla mnie . . .

Gość gość
Musisz sie nauczyc sluchac...jesli mowie ze przerazasz, to oznacza, ze przerazasz. Nie cieszysz, smucisz, podniecasz, zachecasz czy zadziwiasz. Przerazasz

Czym ciebie mogę przerazić?:D Twoje kryptoprzerażenie, to jedynie mechanizm obronny dla skaleczonego ego (bo wychodzi na moje) i zwykłej ludzkiej zazdrości i zawiści . . .