Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domciaa96

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Hej! ;) Mam 18 lat, mój chłopak 19. Niedługo będziemy rok razem. Jestem jego pierwszą dziewczyną, on moim 3 chłopakiem (1-msc, 2-3 mce). Znam dobrze jego rodzie, on moją też. jestesmy bardzo zgraną parą, nie poklóciliśmy się nigdy, sa czasem male niedomowienia. Nie śpimy u siebie. Ciągle powtarza że mnie kocha. Od pewnego czasu mówi że chce się ze mną kochać. Nie powiem że nie chcę ale się boje. Boje się że mnie zostawi, zostanę wtedy sama. Głównie chodzi o to że jego przyjaciel był pół roku z laską, przespali się 3 razy i ją zostawił. Boje się że tak będzie ze mną. Kiedyś nie mówił mi o tym tak często teraz za każdym razem co się widzimy. ... nawet gdyby to głupio tak się rozebrać przed nim. Co o tym myślicie? Pozdrawiam! :*

Gość gość
nic na siłę. skoro nie jestes zdecydowana na ten krok, to znaczy że nie jesteś na niego gotowa. powiedz mu o swoich obawach zapewniając jednocześnie, że chcesz to z nim zrobić ale dopiero jak poczujesz się pewniej i bezpieczniej. jeśli cię kocha to zrozumie, jeśli zareaguje źle tzn że nie warto zawracać sobie nim głowy, a przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz.