Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piosenki na wesele

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jakie piosenki, rodzaj muzyki chcecie na wesele ?? Co na pewno musi być na waszym weselu ??

Gość gość
Na pewno nie disco polo to dobre na wiejską zabawę jest tyle pięknych piosenek.

Gość gość
musza być hity lat 60 i 70 :)

Ja też jestem tego zdania, że disco polo nie jest dobrym pomysłem nie zniosłabym chyba jesteś szalona albo cztery osiemnastki w moim samochodzie :) U mnie będzie DJ więc mam nadzieję, że z nim wspólnie wybiorę odpowiednie piosenki,zrobiłam sobie całą listę piosenek, które bym chciała, żeby były. Przede wszystkim muszą być piosenki i dla starszych ludzi i dla młodzieży ja tak wymieszałam od Elvisa Presleya po Krawczyka, Shakirę także do wyboru do koloru :)

Gość gość
Jak to było w kabarecie, nikt nie zna, nikt się nie przyznaję, ale nogi same chodzą jak leci disco- polo, więc proszę nie gadać, że to na wiejskie imprezy, bo przy takiej muzyce ludzie najlepiej się bawia, no chyba, że ktoś robi wesele jak to jest w polskich serialach tance, z nóżki, na nóżkę jak dziadki 70- letnie

Gość gość
Mi jakoś nogi nie chodzą jak słyszę ten rodzaj muzyki owszem jak jestem na weselu i jest ten rodzaj to tańczę, ale wolę inny styl muzyki.Nie wiem skąd jest ten mit , że disco polo musi być na weselu i, że to najlepsze dla zabawy ?? byłam na weselach zarówno takich jak i takich i powiem szczerze z moich obserwacji ludzie najlepiej bawią się przy rock and rollu i hitach lat 80 tych.

Gość gość
Ja też wolę inny rodzaj muzyki, ale słucham tego rodzaju w domu, jak sprzątam, albo odpoczywam, ale jak ide na imprezę, a jak idę na wesele to sie nie wstydzę bawić przy diso-polo, od dawna ta muzyka króluje na weselach, i nie wiem na jakie Ty wesela chodzisz, ale ja mało kiedy widzę ludzi bawiących się przy muzyce lat 80-tych. Wychodzę z załozenia, że o gustach się nie dyskutuje.

Gość gość
Cóż, dużo to mówi o środowisku, w jakim się obracasz. Ja się cieszę, że w moim ludzie potrafią się bawić do czegoś innego disco polowe rym cym cym i nie pamiętam, żeby na którymkolwiek z wesel, na których w ostatnich latach byłam puszczali takie coś. A parkiety były pełne, imprezy do białego rana.

Gość gość
wolę luźną atmosferę rodzinna przy disco polo, niż sztywną stypę przy latach 80-tych.

Gość gość
Cześć dziewczyny u mnie będą właśnie Hity lata 80-te 90-te :) Z disco polo 2 piosenki będą zgodziłam się na jesteś szalona i weekendu Ona tańczy dla mnie. A, co myślicie o biesiadnych ?? Mój Dj dal nam całą listę piosenek i ja sobie wybrałam on podpowiadał co jeszcze ewentualnie sprawdza się i na pisałam kilka piosenek jakich na pewno nie może być m.in Biały miś,biełyje rozy i krawczyka parostatkiem:)

Gość gość
W tym sezonie bylam na 2 weselach (swoja droga bardzo fajnych pod wzgledem organizacji, miejsca i gosci). Jednak zarowno na jednym (zespol) jak i drugim (dj) krolowaly wiejskie przyspiewki, disco polo i 'hiciory' niskich lotow z czasow mlodosci moich rodzicow. Przyznam, ze bardzo ciezko sie przy tym tanczy!!! Goscie ktorzy nie sa pijani maja dosyc takiej 'mlocki' juz okolo 23:00.

Gość gość
U mnie grał DJ Pepe i leciały hity lat 70-tych i 80-tych. Goście się dobrze bawili przy takiej muzyce. Moim zdaniem to się najlepiej sprawdza :)

Gość gość
Ja tez jestem zdania, że disco polo jest nie potrzebne u mnie też będą królowały hity będzie dużo Boney M,bad Boys Blue, hity Grease, Rock and Roll itp. Byłam na rożnych weselach i na tych co nie było disco polo ludzie bawili się na prawdę super nie wiem skąd ten mit że jak nie ma disco polo to nie ma zabawy. Byłam również na takim weselu co 80 % było disco polo i dla mnie porażka nie miałam przy czym się bawić i jakoś nie widziałam, żeby ludzie byli tym zachwyceni.

Gość gość
Ten co się umie bawić się bawi a dla sztywniaka żadna piosenka nie dobra ;)

Gość gość
najelpiej wziąć zespół albo dj którzy potrafią zaspiewać wszustko. Bo ile gości tyle gustów muzycznych., My wynajęliśmu dj z pomocą firmy http://www.artmargot.pl/pl/oferta/ i on byl przygotowany i na disco polo i na rocka. I to byl najlepszy wybór.

Gość robik33
Na pierwszy taniec wybraliśmy sobie – Zostań moją żoną ( http://youtu.be/jnGs6fBZk6c). Zabawa była przednia ;)) Najlepsze były spojrzenia gości...Wszyscy się spodziewali, że sobie zapodamy – Zabiorę Cię właśnie tam albo inne takie. A tu zonk :D