Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 11 euro na godzinę

Wulgarne kobiety kafee...

Polecane posty

Gość 11 euro na godzinę

Kobiecie nie przystoi posługiwać się wulgaryzmami. Chcecie udowodnić niejednokrotnie swoją wyższość nad mężczyznami, a tymczasem tylko siebie ośmieszacie. Znalem kiedyś ładną dziewczynę, której urok pryskał gdy tylko zaczynała mówić.

Gość gość
co ma wspolnego poslugiwanie sie wulgaryzmami z wyzszoscia?

Gość 11 euro na godzinę
Wulgaryzmy = prostactwo, chamstwo i głupota. ;) Myślałem, że to oczywiste.

Gość gość
napisales wyraznie ze kobiety ktore przeklinaja chca udowodnic w ten sposob wyzszosc na mezczyznami.

Gość gość
zreszta facetom tez nie przystoi poslugiwac sie takim slownictwem

Gość gość
co ty p********z cwelu? :-D

Gość 11 euro na godzinę
Widać nie trafiłem na inteligentnego rozmówcę. Proszę przejść dalej i nie blokować kolejki... inni też chcą się wykazać. :P

Gość gość
czyli prostactwo, chamstwo i głupota są tylko dla mężczyzn? Dobrze wiedzieć :D

Gość 11 euro na godzinę
jak widać nie tylko dla nich i doskonale to sobą tutaj udowadniacie

Gość gość
No niech Ci będzie, sposobu mówienia zmieniać nie zamierzam.

Gość 11 euro na godzinę
To nie żal się potem, że trafiasz na wulgarnych, brutalnych i prostych facetów. Wartościowych takim stylem bytu nie przyciągniesz. ;) Nie twierdzę, że ja jestem wartościowy. To tylko mała dygresja.

Gość gość
Nie klnę co każde słowo, ale nie będę udawała, że w złości nie mruknę "ja pierdolę" jak mi ktoś wyjedzie z zawrotną prędkością przed nosem. Mój partner nie jest prostym, wulgarnym ani brutalnym facetem. Poza tym życie nie ogranicza się do łapania faceta.

Co do udowadniania wyższości - Wulgaryzm to domena ludzi słabych, którzy nie potrafią cynizmem czy sarkazmem zbyć "przeciwnika". Wydaje mi się jednak, że często jest to kwestia normy społecznej w danym towarzystwie i tylko w zetknięciu z kimś spoza owego towarzystwa obie strony czują się nieswojo.

Gość 11 euro na godzinę
Nie no kto to mnie zaszczycił swoja obecnością. Nasza mała czatowa gwiazdeczka. Witaj fiku mikuuu :D

Gość gość
Fiku - fakt, nie umiałam cynicznie zbyć przeciwnika inaczej niż soczystą wiązanką. Z progiem czającym się na mój paznokieć nie daję sobie rady :P

Gość gość
ale naszym ministrom wolno używać języka naćpanych deserów z ławki pod blokiem

Gość 11 euro na godzinę
To nie była prowokacja lecz rodzaj hołdu, które składam na Twe ręce. Jesteś tutaj legendą niczym Dama z Łasiczką Leonarda... :D Bezcenna ;)

Gość gość
WYPOWIEDŹ MINISTRA SPRAW ZAGRANICZNYCH NASZEGO KRAJU ! X Sikorski: – Wiesz, że polsko amerykański sojusz jest nic nie warty. Jest wręcz szkodliwy, bo stwarza w Polsce fałszywe poczucie bezpieczeństwa. Rostowski: – Dlaczego? Sikorski: – Bulls**t kompletny. Skonfliktujemy się z Rosją, Niemcami, będziemy uważali, że wszystko jest super, bo zrobiliśmy laskę Amerykanom. Frajerzy, kompletni frajerzy. Sikorski: – Problem w Polsce jest, że mamy bardzo płytka dumę i samoocenę. Rostowski: – Taki sentymentalizm. Sikorski: – Taka murzyńskość. Rostowski: – Jak, jak? Sikorski: – Murzyńskość. X TO WYPOWIEDŹ NA MIARĘ PO I I CH WYBORCÓW BO ON TĄ WYPOWIEDZIĄ NIBY KOGO REPREZENTUJE ? NA PEWNO NIE MNIE ! TYLKO SWOJĄ FERAJNĘ I TYCH FRAJERÓW CO GŁOSOWALI ZA PO ! X Taki frajer jeden z drugim ze żre na koszt podatnika przez jeden dzień więcej niż wynosi najniższa krajowa płaca jak sam jego jeden obiad kosztował blisko 1500 zł dodajmy do tego śniadania kolację i wino za kilka setek a następnie pomnóżmy przez 30 dni to nam wyjdzie spora suma w miesiącu. x x BO TEN FRAJER POWIE ,ŻE ON NIE ZAPŁACI BO MU SIĘ NALEŻY GDYŻ JEST Z PO !

"Fiku - fakt, nie umiałam cynicznie zbyć przeciwnika inaczej niż soczystą wiązanką. Z progiem czającym się na mój paznokieć nie daję sobie rady" Wyraźnie odniosłam się do "udowadniania wyższości", a próg najlepiej zdeptać, ba! zdeptać z błotem :)

Gość gość
Fiku - wiem, śmiałam się tylko :)

Gość 11 euro na godzinę
fiku mikuuu Jeśli jesteś podobna do swojego "awatara" (tak to się chyba nazywa) to już Ciebie lubię. :D

Gość 11 euro na godzinę
Zatem nie pozostaje mi nic innego jak narysować swojego awatara. :) Wyślemy je na randkę i potem zapytamy jak było. Jeśli nie będzie przeciwwskazań, to spotkamy się my. ;) Ok? :)

Gość 11 euro na godzinę
uśmiech oznaka akceptacji? ;) lecz czy mój awatar spodoba się Twojemu? :P haha... :D