Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sysaaaa

TORUŃ Ginekolog bez problemów z L4...

Polecane posty

Gość Sysaaaa

Witam! Poszukuję ginekologa w Toruniu (obojętne czy na NFZ czy prywatnie), który bez problemu wystawi mi L4 w ciąży. Mój obecny ginekolog wystawił mi teraz na 2 tygodnie, ale zażyczył sobie za zwolnienie 100zł... Nie wiem jak mam wyrobić finansowo, płacąc 200zł mies. za same zwolnienia... Oczywiście zwolnienie nie bez powodu. Jestem w 8tyg ciąży i dojeżdżam 20km do pracy autobusem i PKSem, mam straszne mdłości i wymioty, do tego bóle podbrzusza :( W pracy dźwigam po 15-20 kg i niestety nie ma kto mi w tym pomóc. Czy dziewczyny z Torunia mają jakieś doświadczenie z lekarzami i mogłyby mi kogoś polecić?

Gość Sysaaaa
Nikt nic? Proszę o radę....

Gość Sysaaaa
up!

Gość gość
Jak widać nie masz wskazań do l4 i dlatego lekarz nie chce ci go dać. Gdybyś miała wskazania to nie byłoby problemu.

Gość gość
znalazłaś może tego lekarza? bo też takiego szukam.. niestety ale robią z tym wielkie problemy bo przecież ciąża to nie choroba ale na warunki pracy, zmęczenie i samopoczucie kobiety to już nikt nie patrzy a przecież maleństwo wszystkie nastroje wyczuwa i przejmuje je.. ehh :(