Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem właśnie nad Bałtykiem. Masakra ile brzydkich, grubych, wstrętnych ludzi !

Polecane posty

Gość gość

Okropnosc z roku na rok jest coraz gorzej kobiety chociaz mają troche godnosci i nie pokazują zazwyczaj swojego nieatrakcyjnego cielska, ale faceci ?!! MASAKRA rzygac sie chce Polska przoduje w najbrzydszych plażowiczach na swiecie

Gość gość
a ja jestem własnie na działce i masakra ile obleśnych tłustych bab utuczonych na grillu trzęsie ohydnymi dupskami wielkości małej furgonetki,MASAKRA!

Gość gość
Ja tam wczoraj nad jeziorem widziałam full pięknych kobiet, zgrabnych i całkiem całkiem facetów. Jedna tylko była pokryta cellulitem praktycznie od kostek w górę nóg.

Gość gość
lato jest dla wszystkich a nie tylko dla was pięknotki :D. Jak nie możecie wytrzymać to siedźcie w domu

Gość gość
Zapraszamy do Acapulco i Cancun, ogolnie na Karaiby, tu sami ładni ludzie. Biedota nie jezdzi bo ich nie stac a miejscowi murzyni mają swietne sylwetki :) Poza tym woda czysciutka nie to co bałtyk zasyfiony 🖐️

Gość gość
Mnie nie było więc musialeś ogladac grube ;P

Gość gość
Bo biedni ludzie są otyli i tylko stać ich na Bałtyk. Jakbyś byla ładna, zgrabna to mialabyś dzianego faceta i leżałabyś teraz tak jak ja nad Adriatykiem.

Gość gość
Większej głupoty niż to, że biedni są grubi nie znam. Jak byłam biedna na studiach to na jednym chlebie i pasztecie trzy dni się żyło więc nie wiem z czego miałabym być gruba. A Ty wyżej idź się chlup w Adriatyku albo loda zrób swojemu sponsorowi.

Gość gość
to sobie poczytaj o tym jaki odsetek ludzi bogatych jest otyłych, a jaki biednych tak, moja droga nie tylko świat stoi na lodzikach:P nie mierz wszystkich swoją miarą

Gość gość
Wiem, co mówią badania. Ala jak kogoś stać na potrójnego big maca czy co tam się w tej śmieciarni podaje, to nie jest biedny.

Gość gość
hahaha, bogaty?

Poleciałabyś z granicę to dopiero zobaczyłabyś jacy tam ludzie chodzą po plaży ;) Szczególnie Niemcy i Anglicy. Polacy jeszcze nie są tacy źli.

Gość gość
Na pewno nie biedy :) Biedny ciuła na bułkę i talerz zupy za 2,2 w barze mlecznym :)

Gość gość
biedny ma rozrywkę z jedzenia tzn cieszy się chipsami czy kebabem to są rozrywki ludzi biednych w sensie takich których nie stać na lepsze rozrywki - nie mówimy tu o niedożywieniu.

Gość gość
Rozmawiamy o biedzie umysłowej czy finansowej? Wiem, o co Ci chodzi. Jednak uważam, że grubi są głupi, a nie biedni.