D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 7, 2014 Od godziny 16 do 19, jestem trochę zmęczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 Ale nawywijalas! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 7, 2014 A co nawywijałam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka 3 roku 0 Napisano Lipiec 7, 2014 i co byłas tam dzis gdzie mialas byc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 7, 2014 Byłam, złożyłam pismo o mieszkanie socjalne jak mi poradziły panie w gminie, muszę czekać a ty co załatwiłaś z pracą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 a ty to musisz na kazda mysl zakladac nowy topic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka 3 roku 0 Napisano Lipiec 7, 2014 nie byłam tam. wypadło mi dzis cos innego. i nie wiem czy jutro tam pojadę, wciąż mam nadzieję na to, ze znajdę inną pracę, bo boję się pracować na produkcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 No nawywijalas bo 3 godz spalas a ja tylko godzine po obiedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 7, 2014 A nie możesz iść gdzieś do biura, do jakiegoś urzędu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka 3 roku 0 Napisano Lipiec 7, 2014 szukam pracy na wakacje tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 7, 2014 A co mieliście dzisiaj do jedzenie U mnie: 7:30-8:30 - Śniadanie: Jajecznica z 5 jajek na boczku, herbata, kawa, chleb (cały) 12:00 - Zupa pomidorowa, filet z kurczaka, frytki, kalafior, szparaga polane sosem łowicz pikantnym słodko-kwaśnym 15:00 - Czarny las (całe ciasto, ptasie mleczko z milki i 15 drożdżówek) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 Oj to pewnie masz tylek jak cysterna, fuj:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach