Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co czuje facet który zostawia matkę z dzieckiem i urywa kontakt?

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest być facetem, który zrobił dziecko i spieprzył?

Gość gość
wiesz co, ja myślę, że taki doopek NIC nie czuje, on ma to w DOOPIE głeboko, że cierpisz, że ci cięzko, ty bylas tylko do seksu, a jak zaszlas w ciązę to zabawa sie skonczyla, juz mu sie nie podobasz po ciąży i wieje szukac nowej panny, to sa bydlęta co myslą ko\otasem, nie posądzajmy takich ru\chaczy o myslenie ;)

Gość gość
mam w rodzinie męża przypadek że fecet zostawił dzieczynę w ciąży i nie ma z nim konaktu nikt - a dziadkowie mają w doopie wnuczkę. Jest to dla mnie niesamowite.

Gość gość
ja się mogę wypowiedzieć bo tak zrobiłem, czuje ogromną ulgę, zostawia kobitę i bachora idzie w świat po świeże mięsko osiądzie kiedy będzie gotowy z kobietą którą na pewno będzie chciał

Gość gość
a co z dzieckiem? Nie interesuje mnie matka - ale dziecko -

Gość gość
ty z 20:05 to jesteś takim ZEREM że aż szkoda mi twojej przyszlej dzi\\wki, bo traktujesz swoje dziewczyny jak dzi\\wki do łożka, skoro jej nie chciales to po szedles z nią do wyra sku\\r\\wielu? :D

Gość gość
Dizewczyny, nie podniecajcie sie niepotrzebnie. To napisal jakis niedopchaniec, ktorego cieszy to ze przez niego komus sie robi gorzej. Ot taka skaza mozgu. Nic na to sie juz nie poradzi

Gość gość
masz rację ale śmieszy mnie jak takie bydlę napisze, że on sobie znajdzie taką, którą będzie CHCIAL, w takim razie ja się pytam, po co ru\chaczu szedles z nią do wyra skoro jej NIE CHCIALES i jak to o tobie swiadczy? jestes smieciem.