Gość rodzicdziecka Napisano Lipiec 7, 2014 Witam moje dziecko uczęszcza do przedszkola Bajkowy -Dworek. Naprawdę porażka,pierwszy rok było jeszcze nawet spoko(wiadomo nowa placówka chcieli się pokazać). Zalety; angielski(mistrzostwo świata) opieka (było super,niestety Panie ze świetnym podejściem do dzieci odeszły) Wady: Pani dyrektor, starsza Pani ok 60-ki która stosuje metody wychowawcze z przed 30 lat,z relacji kilkoro dzieci wiemy iż bije po rączkach,w grupie jest bardzo niefajnie.Pani na zebraniach straszna wazelina ale to tylko pozory. dyrekcja: zebranie w grupie mojego dziecka robi się o godzinie 14.00 tak aby na zebraniu było jak najmniej rodziców a tym samym mniej skarg na przedszkole. Dużo ustnych obietnic z których żedne nie dochodzą do skutku.Dodatkowe zajęcia jak basen tylko w pierwszym roku istnienia przedszkola. Inne zajęcia też powoli zanikają, a opłaty niestety te same a już zapowiadają podwyżki od września.Plac zabaw bardzo ubogi,zabawki do piaskownicy w większości jak nie wszystkie przynieśli rodzice dzieci.Bardzo częsta wymiana pomocy opiekunek,lub ich częsty brak.Zależy czy znajdą kogoś w pośredniaku,więc bez doświadczenia.Typowa przechowalnia dzieci, małe grupy zachwalane na stronie przedszkola to fikcja,w grupie mojego dziecka na rok 2014/2015 jest 33 dzieci.Jest to grupa integracyjna i tylko dwie Panie,na zmianę (jeda rano ,druga popołudniu + może jakaś pomoc).Naprawdę zastanówcie się zanim zapiszecie wasze pociechy do tego przedszkola.nie polecam, (naszczęście moje dziecko niedługo opuszcza niepubliczną przechowanie dzieci) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach