Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam niewielkiego

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio moja była dziewczyna w złości wytknęła mi wymiary mojego przyrodzenia... Gdy jeszcze byliśmy razem to jak mantrę powtarzała, że mam największego jakiego do tej pory widziała i miała w sobie. Jakoś nie chciało mi się w to wierzyć, ale jak to mówią kłamstwo powtarzane tysiące razy staje się faktem. Także tym bardziej uderzyła mnie prawda gdy usłyszałem od niej, że jedynie kłamała bo co niby miała mówić. Dodam, że to była moja pierwsza i do tej pory jedyna kobieta, ona była i jest bardziej doświadczona. Wymiary mojego penisa to niewiele ponad 14 cm długości i obwód 16 cm. Wygląda karykaturalnie... Czy istnieją kobiety, które nie przywiązują do tego wagi?

Gość gość
up

Gość gość
Penis to tylko narzedzie, liczy sie, czy potrafisz nim operowac.

Gość gość
Może i prawda jednak wydaje mi się, że estetyka nagiego ciała także jest ważna...

Gość gość
spoko ziomek, problemem nie jest twój mikroskopijny dick tylko to że jesteś żałosną ciapą szukająca rad na kafeterii. Pozdro!

Gość gość
Nie ma czym się martwić, średnia długość penisa to 12,9 centymetra i jest to wynik pomiarów dokonywanych przez personel przeprowadzający badanie, nie przez nastolatków i szczekaczy sprzed klawiatury. Twój wymiar mieści się więc w średniej, nie ma co tragizować, tym bardziej, że obwód znacznie przekracza normę. Do wymiarów kaczki sterniczki argentyńskiej trochę Ci brakuje, ale nie ma co się łamać ;)

Gość gość
Nie rad szukam a opinii. A ciekawe co Ty tu robisz i co daje Ci prawo oceniać innych...

Gość kobietka14
Faktycznie jesteś niewielki

Gość gość
Dla tych wszystkich tepych dzid nie liczy sie dlugosc tylko grubosc. Jak masz 16 w obwodzie to masz poteznego fajfusa. Ja mam ponad 15 i rozpycham wszystkie cipki. Srednia to ponoc 12-14 w obwodzie. Pochwa ma 9-12 cm to po uj ci dluzszy uj? Za gleboko jest bolesne dla kobiet. Chca czuc penisa zeby je rozpych a 16 w obwodzie da ci spokojnie ten efekt. Wszystko z Toba w porzadku to ta zdzira jest szmata ze uderza w Ciebie tak nisko. Robi to specjalnie bo wie ze faceci sa drazliwi na tym punkcie. Moj brat tez ma duza fujare gruba jak ja ale dluzsza o 3 cm. Lacznie 21. Wisi mu jak u konia. Wiesz co mu jedna tepa dzida powiedziala? Ze ma za duzego i ze nigdy jej nie sprawial przyjemnosci tylko zawsze bol i ze teraz ma chlopaka z mniejszym i dopiero ma orgazmy. Chlop sieje poploch w meskiej szatni a prawie sie zalamal. Wyluzuj i baw sie dobrze ze swoimi 16 w obwodzie. Dymaj szmaty bo na to zasluguja.

Gość gość
ja wchodze tutaj pośmiać się z takich historyjek :)

Gość gość
kolega ma racje grubosc jest wazniejsza niz dlugosc nie mazgaj sie

Gość gość
gość z prawdziwy samiec alfa, szacun :)

Gość gość
Malo ktory facet ma 16cm obwodu. Marna prowokacja.

Gość gość
Mało który ma też 20 cm długości, dziwnym trafem wszyscy chonie obdarzeni siedzą na kafe :D Poza tym jednym co temat założył :D

Gość gość
Jeszcze koles jest na tyle bezmyslny,ze nie potrafi wygooglowac ile ma przecietny penis :)