Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izka22226

Jakie technikum będzie dla mnie lepsze ? Informatyczne czy raczej hotelarskie?

Polecane posty

Gość izka22226

Doradził by mi ktoś do jakiego technikum powinnam iść? Do tech. hotelarskiego mam niemal 20 metrów.. A do informatycznego 3 km.. Potrafię siedzieć przed komputerem po 12 godzin dziennie.. (potrafię obsługiwać się Photoshopem ) naprawiam komputery i te sprawy.. Ale podobno w tech. hotelarskim jest niższy poziom nauczania i łatwiej skończyć szkołę a ja nie jestem z tych kujonów (siedzących wiecznie w książkach).. Po skończeniu szkoły hotelarskiej mam zamiar siedzieć głównie w recepcji.. Boję się że trafie na jakiegoś sprzątacza a tego bardzo nie chce.. I mam obawy przed tym żę po skończeniu tech. informatycznego nie znajdę pracy.. Doradzi mi ktoś ? Proszę pisać do mnie na gg : 33948668 albo skype : izka222261

Gość gość
Izka jesli nie lubisz sie uczyć to informatyk odpada . Idz na hotel .Przepuszczaja wszystkich jak leci Nie mysl ze po technikum pojdziesz pracowac na recepcję .Na recepcji pracują ludzie po studiach .

Gość izka22226
tzn nie lubie sie uczyć w sensie że nie jestem osobą z paskiem.. jestem na poziomie średniej 4.0.. czyli jak bym poszła na hotelarskie to tylko bym sprzątała ?

Gość gość
Byłabys pokojową .Sprzatanie ,ukladanie recznikow ,zmiana poscieli .itd .Takie rzeczy .... To juz lepszy informatyk jesli potrafisz abstrakcyjnie myśleć .

Gość gość
Informatyczne!!