Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nolajf z nutką perwersji

Nie mogę mieć dzieci bo co ja im powiem o swojej przeszłości

Polecane posty

Gość nolajf z nutką perwersji

Pierwszy pocałunek w wieku 25 lat (moja mama miała spektakularny pocałunek na klatce schodowej już jako 16 latka), tylko jeden facet a tata też tylko z jedną kobietą, szkoła ukończona 2 lata później niż być powinna, no i praca - dwa lata przy seks telefonie. :/ Do tej pory nie patrzyłam na moje życie z tej perspektywy.

Gość gość
lol, musisz mieć seksowny głos. ile płacą?

Gość gość
"moja mama miała spektakularny pocałunek na klatce schodowej już jako 16 latka" JEBUEM :D

Gość gość
troche sie usmiechnalem to czytajac :-D Ale kolezanko sympatyczna nie jest tak zle;-) To kiedy sie konczylo szkole rok wczesniej,rok pozniej czy pietnascie:-D Nie ma to znaczenia w pozniejszym zyciu, poza tym znasz przyslowie,ze na nauke nigdy za pozno? ;-) Idac dalej...skoro pracowalas na seks tel tzn,ze jestes odwazna, umiesz rozmawiac z ludzmi,jestes otwarta a to w handlu istotne cechy. Przypuszczalnie gadajac przez ten sam tel jako handlowiec zarobisz 5 razy tyle. Pierwszy pocalunek niewazne kiedy tylko z kim;-) A na koniec nieslusznie podlamana dziewczyno Co Cie nie zabije to Cie wzmocni a wiec glowa do gory bo nie widzisz pozytywow;-)

Gość nolajf autorka tematu
Wyobraźcie sobie, że taką przeszłość ma Wasza mama. :/ Moja miała super przeszłość, udzielała się towarzysko i flirtowała z kim chciała, znam wszystkie jej zakłady pracy i widziałam w jej dawnym liceum jej zdjęcie jako absolwentki. Ona po prostu nie miała niczego do ukrycia przede mną! Nawet wiem, że jak była nastolatką to jej koleżanka sypiała ze starym żonatym pedofilem. Ja nie mam żadnych ciekawych historii o sobie do przekazania moim dzieciom! :D