Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do osob ktore pracują jako sprzedawcy w sklepach w UK

Polecane posty

Gość gość

Jak udało sie Wam zdobyć taka prace? Czy pracujecie na cały etat? Czy jesteście zadowoleni?

Gość gość
Żaden sklep nie zatrudnia Polaków, wola czarnoskórych i muzułmanów, stawka najniższa i zapomnij, ze ktos tam ma pełny etat !

Gość gość
Za TAKA prace...zrobilam galy calemu panelowi na interview...dalszych pytan nie mieli. warto bylo wreszcie czuje ze jestem kims

Gość gość
Mój mąż pracował 2 lata w jednym z więskzych supermarketów. zwykła stawka 7.8, w niedziele 150% czyli ok 11 wychodziło. duży minus - dwie przerwy po 30 minut, niepłatne!! teraz jest samozatrudniony

Gość sherieee
Ja zaniosłam cv do Vision Express i po niecałych dwoch tyg.dostałam telefon żeby przyjsc na interview. Praca 5 dni w tyg po 8h,mozna bylo 6 dni jak ktos chcial,30min przerwy,8,20 na godzine,a po okresie próbnym 9

Gość gość
@sherieee no ale miałaś juz zapewne doświadczenie w takiej pracy w uk?

Gość gość
Bylo to kilka lat temu, moja pierwsza praca w UK. Poszlam do Debenhams, bo oglaszali tymczasowa prace, wypelnilam formularz, zaprosili mnie na rozmowe i dostalam prace. To bylo na 2 miesiace, na pelny etat, mozna bylo robic nadgodziny. Praca jak praca, nudna i nie rozwojowa, ale pozwolila na przezycie bez problemu. Tak wiec nie bylo powodu do narzekania.

Gość sherieee
Miałam doświadczenie,ale nie jakoś bardzo duże. Biegłość języka przedewszystkim jeśli chodzi o prace jako sprzedawca/doradca klienta.