Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słuchajcie nie rozumiem zachowania mojego byłego! Wejdźcie doświadczone kobiety

Polecane posty

Gość gość

Sprawa jest bardzo skomplikowana. Zresztą widziałam tutaj sporo tematów dziewczyn, które dalej mają układ z byłym. Byliśmy razem bardzo dawno temu, na 2 roku studiów. Minęło 5 lat, my się rozstaliśmy dawnoooo temu powód prozaiczny - niedopasowanie charakterów. Od tamtej pory ja miałam facetów, on dwie dziewczyny. Jakoś tak wyszło że zaczęliśmy się znowu spotykać, on ma dziewczynę. Wiem, zaraz posypią się gromy na moją głowę. Dziewczyny, nie rozumiem, ostatnio w czw. chciał spotkać się ze mną w publicznym miejscu, tzn. w centrum miasta. Zupełnie nie bał się, że ktoś zobaczy:O I tak, poszliśmy w czw. do mnie, nic nie było, tylko całowaliśmy się (sex był wcześniej raz między nami). I on od tamtej pory milczy jak zaklęty. A w sob. byliśmy umówieni bo mieliśmy zjechać do swojej rodzinnej miescowości. Ja poszłam wtedy na piwo z koleżankami, napisałam mu smsa w sob., czy mam się odezwać, jak moje spotkanie z nimi dobiegnie końca...nic nie odpisał. Czy mam rozumieć że wszystko skończone? Już nic do niego nie napiszę. Nie rozumiem facetów. Tak niby mnie pragnie, a nagle milczy. Jeśli dziewczyna dowiedziała się, to myślę nie odbyłoby się bez echa...

Gość gość
Czy może nagły przypływ wyrzutów sumienia z jego strony? wcześniej ich jakoś nie zauważyłam. To jakoś mi śmierdzi

Gość gość
On już się nie odezwie, nie dowiesz się nigdy. Zapomnij.

Gość gość
ech...widać nawet nie byłam warta tego, żeby mnie poinformować. Ok, niech spierdala. Pewnie zdziwi się, że ja się nie odzywam

Gość gość
dałaś tyłka i tyle - dostał to co chciał upewnił się że dalej masz na niego ochotę a on jest zajebisty bo byłeprzyciąga poprawil sobie humor i poszedł

Gość gość
mam w sumie nadzieję, że ta laska dowiedziała się

Gość gość
ale głupia byłam, myślałam, on taki introwertyk wrażliwy...a nie, taki sam chuj jak reszta

Gość gość
ty nie lepsza od niego, spać z zajętym to tak jak z żonatym:O

Gość gość
Pogoń na szczaw pana .Niech tam szuka koła zapasowego albo darmowej d****i.

Gość gość
właśnie wylejcie na mnie kubeł zimnej wody, może wróci mi zdrowy rozsądek

Gość gość
moze wlasnie chodzilo mu o seks a jak juz byl to sie chlopak zmyl:-D

Następnym razem nie bądź naiwna.Były koleś ma dziewczynę,a lata za Tobą,całujecie się itd.Żenujące,jakie te baby są głupie i zdesperowane.Z twarzą już z tego nie wyjdziesz,jedyną szansę na to miałabyś spławiając kochasia(przed sexem rzecz jasna) :classic_cool:.A tak-to po ptokach. I jak Ty byś się czuła,gdybyś była obecną dziewczyną,a podjebywała by Ci chłopa jego była?🖐️

Gość gość
Ale on latał za mną, szukał kontaktu...pistoletu mu do głowy nie przystawiłam wiedział co robi🖐️

Gość jacek placek i już
Utwierdził sie w przekonaniu (słusznym zresztą), że dasz mu doopy na jego skinienie. W związku z tym nie jestes mu już potrzebna. Krótko mówiąc - dałas sie przelecieć, moja droga.

Gość gość
on wiedzial ale czy ty? nie musialas przykladac pistoletu on sam chcial:-D

A Ty nie wiedziałaś,że koleś ma kogoś,a lata za Tobą?Nie wzbudziło to twojego obrzydzenia?

Gość gość
nie wiem gdzie miałam rozum:O a może i podbudowalo mnie to, że posunął się do zdrady bo raczej to typowy spokojny flegmatyk

Gość gość
ale po co jeszcze ciągniesz ten temat, dziwko?

Gość gość
jA D***** a on święty nie? moze ciągnę bo jest mi lżej. A ty jak masz wakacje to spotkaj się z kolegami ze szkoły a nie wchodzisz na temat dla dorosłych🖐️

Gość gość
punisława czyli powinnam przyjąć że on już zamilkł na wieki wieków?

Gość gość
Nie rozumiem i nie zrozumiem jakichś dziwnych układów z byłymi. Pomijam fakt, że uważam, że tylko szmaty ciągają do łóżka zajętych facetów, ale były jak sama nazwa wskazuje jest byłym, coś się popsuło, zapadła decyzja o rozstaniu. Więc czego ty dalej chcesz, autorko?

Powinnaś przyjąć,że postąpiłaś bardzo głupio,naiwnie,desperacko etc.Oraz,że koleś dostał,czego chciał(zapewne tylko o to mu biegało),a teraz będzie milczał,aż się Ciebie pozbędzie.Mało tego,grzecznie wróci do obecnej lalki.Uważam,że dla niego był to tylko taki skok w bok.I dla Ciebie to by lepiej było,aby zamilkł na wieki.Chcesz się zadawać,ze szmaciarzem,który zdradził swoją laskę?Cały czas byś się musiała zastanawiać,czy nie dyma jakiejś na boku.Uznaj to za chwilowe zaćmienie umysłu,olej szmaciarza i chuj mu w dupę.A jak chcesz z tego wybrnąć jakby się odezwał,to powiedz mu,że dla Ciebie to był tylko nic nieznaczący numerek.Bo znów Cię wykorzysta.

Przynajmniej nie wyjdziesz na naiwną desperatkę(jakby się jednak odezwał znów,pewnie zaś by chciał Cię przelecieć) :O Szkoda czasu i cipki na szmaciarzy bejbe ;) Troszkę mi się zdaje,że wiązałaś z nim jakieś nadzieje.

Gość gość
ok zablokowałam jego nr gg

Gość gość
słabe to pocieszenie, ale chociaż nie ja jestem tą zdradzoną