Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰nana

jestem chuda!!! przestac palic???pomoze????

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰nana

hej mam 23 lata wzrost 163 cm a waga 39kg:/ pale papierosy nalogowo od 5 lat chce przestac hmm a raczej chce przytyc i to bardzo !!!! ciezko mi bedzie zerwac z tym nalogiem tym bardziej ze lubie palic! czy myslicie ze warto przestac?ze przytyje ? prosze o powazne odpowiedzi dziekuje

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰nana
dodam ze od rana nie pale zapalilam dzis tylko jednego o godzinie 7.00 a normalnie palilam co 30-40 min :/ jejku tak chce przytyc ale boje sie ze tylko sie nawkurzam nastaram a z tego nici :(

Udost臋pnij ten post

zaprzestanie palenia w wi臋kszo艣ci palenia pomaga je艣li chodzi o przybranie na wadze... tylko nie daj si臋 zwariowac reklamom kt贸re promuja srodki np. plasterki czy pastylki przeciw na艂ogowe. Pamietaj ze nie mo偶esz odstawic palenia od tak sobie, musi to by膰 systematyczne zaprzestawanie czyli zmniejszanie dawki nikotyny. odrzucaj co tydzie艅 lub co 3 dni o np. jeden papieros, a偶 wko艅cu dojdziesz do zera :) powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chuj z paleniem . Zacznij je艣膰 . Ja pal臋 a wa偶臋 prawie 100 kg (facet) ale wpieprzam 4xdziennie. Mo偶e zacznij tak 偶e zamiast co 2 papierosa zjedz herbatnika . Powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰nana
hej dzieki za odp ;) nom ja wlasnie chce przestac od tak sobie... rano powiedzialam nie pale i tyle i jakos sie trzymam jak narazie ale juz kilka razy pomyslalam aby zapalic jednego ale nie chce... moze dam rade od tak ... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przestac palic przytyjesz gwarantowane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masz zajebista wage,nie tyj!Faceci uwielbiaja chudziutkie laseczki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chyba tylko tacy o zap臋dach pedofilskich!:D Mia艂am takiego m臋偶a 20 lat temu! Kocha艂 dzieci uczy艂 je w szkole i mo偶e nie b臋d臋 rozwija膰 co by艂o dalej... Laska jak chcesz fajnego m臋偶czyzn臋 to przytyj! Ja te偶 tak zrobi艂am i teraz mam cyc i ty艂ek a prawdziwi faceci to lubi膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie s艂uchaj ich,masz z******ta wage.Kiedys chcia艂am przy twoim wzroscie dojsc do takiej wagi,tylko zboki lubia krag艂osci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰nana
macie racje chyba tylko pedofile lubia 39kg hehe ;) popieram !!! chce miec duza d**e i cycuchy hehe ;) sorki za szczerosc ale tak jest;)

Udost臋pnij ten post

przy maksymalnym obni偶eniu nikotyny w organizmie mo偶e doj艣c do powaznych skutk贸w ubocznych je艣li juz jestes uzalezniona... potem mo偶e dopas膰 ci臋 g艂贸d nie do powstrzymania i b臋dziesz pali艂a jeszcze wi臋cej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak przytyjesz to zaden normalny facet na Ciebie nie spojrzy!!!Nie tyj skarbie masz z******ta figur臋!!!To sciema ze faceci na kosci nie leca nie s艂uchaj tych zasdrosnych idiotek!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To nie do ko艅ca prawda, 偶e jak rzuci si臋 palenie, to si臋 przytyje. Ja rzuci艂am palenie - i jednocze艣nie straci艂am apetyt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰nana
hej niestety znowu zaczelam palic moze wlasnie dla tego ze nie do konca wierze ze przytyje:( ehhh gdybym miala gwarancje ze utyje jak nie bede palila :/ ale widze ze nie za wiele osob tyje po odstawieniu ... lub tyja po 5kg w ciagu roku heh to mnie nie ratuje wcale niestety....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰nana
hej jak narazie nie pale juz tydzien ale jakos nie mam wiekszego apetytu itp :/ jak narazie to nic nie przytylam i pewnie juz nie przytyje :(:(:( ehh czemu jak ktos chce przytyc to nie moze a inni placza ze sa za grubi :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana5555
ja nie pale 2 miesiace, jadlam zawsze malo bo mi sie nie chcialo i tez chialam bardzo przytyc. ale odkad rzucilam to nabralam apetytu, a jesli Ty nie masz to probuj jesc na poczatku na sile, rozciagniesz sobie dzieki temu zoladek i zacznie Twoj organizm wiecej jedzenia potrebowac. jedz codziennie tosty (ja jem bardzo czesto) i w sumie przytylam 5 kg po 2 miesiacach;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰nana
dziekuje ci za pocieszenie :) od pewnego czasu poprawil mi sie apetyt ale nie jem jakos strasznie duzo tylko hmm mozna powiedziec ze odzywiam sie normalnie jak palilam nie jadlam sniadania bo wtedy byl papieros kawa pozniej znowu papierosy az do obiadu obiadu tez calego nie zjadalam bo po prostu mi sie nie miescil teraz jak wstaje pierwsz co to jem sniadanie pozniej drugie sniadanie obiad CALY!:) no i podwieczorek , kolacja w miedzy czasie cos w stylu paczka chipsow lub kanapka mam nadzieje ze tez sie doczekam tych 5kg wiecej za 2 miesiace:) jak narazie waga stoi i ani nie drgnie :(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰nana
ehhh chyba trudniej jest przytyc niz schudnac masakra ! :(

Udost臋pnij ten post

Poczekaj jeszcze par臋 lat. Stuknie trzydziecha, urodzisz dziecko i b臋dziesz maciora. 呕aden wyczyn by膰 szczup艂y jako nastolatka. Wyczyn to by膰 szczup艂y i fit ko艂o 40.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
11:07 ? O jakiej nastolatce mowa ? Ta kobieta ma 23 lata :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
'przy maksymalnym obni偶eniu nikotyny w organizmie mo偶e doj艣c do powaznych skutk贸w ubocznych je艣li juz jestes uzalezniona.' Pyerdolenie. Sk膮d wy bierzecie te bzdury ? A najgorsze, 偶e wmawia si臋 co艣 takiego nawet pal膮cym ci臋偶arnym :O Koorwa, co za zacofa艅cy. Ka偶da sekunda bez peta w ryju, to skunda bli偶ej do zdrowia i d艂u偶szego 偶ycia, taka jest prawda!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰nana
heh dzieki za wypowiedzi tylko ze ja JUZ MAM 2 DZIECI HEHE ;););) w ciazy jak i 1 i 2 przytylam a pozniej wracalam do swojej wagi 39-40kg ;/ sorki nie dopisalam ze mam juz 2 dzieci moj blad... p.s nie pale juz ponad tydzien i szczerze nie ciagnie mnie do tego nie powiem bo czasami bym sobie zapalila ale nie ma tragedii ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
trzeba rzuci膰 odrazu, powiedzie膰 sobie 偶e ju偶 nie chce pali膰 i przesta膰, jak ja pali艂am to nie mia艂am apetytu cz臋sto papieros zast臋powa艂 mi jedzenie wr臋cz czu艂am niech臋膰 do jedzenia a jak rzuci艂am to teraz mam taki apetyty 偶e jem nawet w nocy o p贸艂nocy ale powiem szczerze 偶e i tak trudno mi przyty膰 cho膰 jem nawet r贸偶ne fastfoody, jedno wiem na pewno uros艂y mi cyce jak donice

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰nana
hmm co do krzysia to brak mi az slow:/ jak mozna kogos wyzywac od patologii skoro nawet sie go nie zna :/ zal mi takich ludzi jak ty ... moje dzieci sa kochane i maja wszystko mozna powiedziec a co najwazniejsze moja milosc nad zycie!!!! wracajac do tematu nie pale juz ponad tydzien ani jednego :) apetyt mi sie poprawil teraz tylko czekam na kg... ;) mam nadzieje ze za nie dlugo zobacze na wadze choc z 2-3 wiecej :) dzieki za odpowiedzi :) Jak cos przytyje to napisze :);D

Udost臋pnij ten post

I co si臋 t艂umaczysz. G艂臋boka patologia w domu. Ojciec jest? Mieszkanie u siebie czy u rodzic贸w? Nie pierdol mi tutaj o mi艂o艣ci bo to ulubiony argument patologii. Nic nie maj膮 ale daj膮 mi艂o艣膰 :D Dzieciom do szko艂y te偶 b臋dziesz pakowa膰 mi艂o艣膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰ffff
chude jestescie bo nie jecie.proste

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰nana
dzis sie wazylam i doznalam szoku!!! :):) jest 1,5 kg wiecej :) jestem przeszczesliwa hura huraaaaaaaaa :) co do papierosow to mozna powiedziec ze nawet o nich juz nie mysle wkurza mnie tylko jak ktos mi dymi pod nosem ale tak to luzik :) pozdrawiam i bede wchodzila co jakis czas i pisala jak mi idzie:)

Udost臋pnij ten post