Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćssaaaammaaa

Załamana przegrana życiowo stara panna

Polecane posty

Gość gośćssaaaammaaa

Witam serdecznie 7 lat byłam w bezsensownym związku, mam 5 letnią córkę Związek się rozpadł, facet ma już kogoś innego ma czas, bawi się płaci mi alimenty i tyle. zostałam sama moje życie jest ograniczone do pracy i dziecka nie mam czasu poznać faceta, a jak mam tylko trochę czasu to i tak nikt nie chce mnie poznać, bo kto może chciec nieudacznice z dzieckiem jestem przegraną starą panną wiem że już nikt na mnie nie spojrzy

Gość Osle pały
Hoża dziewuszko całuję rączki😘)) Do góry uszy a d/u/p/a sama się ruszy.Już nie rozpaczaj

Gość gość
nie jesteś starą panną (czyli singielką) tylko samotną matką, a to wieelka różnica- singielki to kobiety zazwyczaj z ambicjami, a samotne matki...puszczalskie i na tyle głupie, że sobie dały dzieciaka zrobić

Gość gość
Skąd jesteś ? Jakie województwo ?

Gość gość
ja niedlugo skończę 30 i stara panna, ale na szczescie nie mam dziecka bo mnie na nie nie stac; późno zaczelam wspolzycie, poza tym i tak nigdy nie chcialam miec dzieci.

Gość urodzony95
Słońce,nie martw się ..

Gość gość
ciesz się ze tak jest ! ja jestem po dwóch rozwodach , doświadczenia z facetami tak zniszczyły mi psychike że unikam mężczyzn , żaden frajer nie jest mi potrzebny do zycia a wręcz przeciwnie , gdy jestem sama jestem poukładana szczęśliwa i mam zawsze kase , gdy jestem z facetem ciągle kasy brak , smród w mieszkaniu , ogólny syf , facet wydziela swój zapach dla mnie ohhydny on jest , inny niz kobiet , wole psa i kota syna lat 12 i kase ,tak juz zostanie bo żaden śmieć w spodniach nie bedzie zaburzał mojego bezpiecznego świata

Gość gość
Ja Ci zazdroszczę, bo mam 38 lat i jestem bezdzietna panną

Gość urodzony95
I vice versa, mi również żadna szmata nie jest potrzebna, umrę singlem ....

Gość gość
o co ci chodzi z tym smrodem od faceta? to chyba z brudasami się wiązałaś. Ja mialam tylko jednego bylego, który śmierdział strasznie, szczególnie stopy. Innych facetow mialam czystych i zadbanych.

Gość gość 1824
Tez jestem sama, 29, facet zostawil mnie po niecalym bo nie bylam gotowa na seks (tak - w TYM WIEKU). Kochalam go, ale co z tego. Wiem ze nikogo juz nie poznam.

Gość gość
Jestes panna z dzieckiem a nie stara panna!!!Naprawde nie jesteś w zadnej zlej lub bez wyjścia sytulacji,nawet nie wiesz jak przewrotny jest los.Badz zawsze usmiechnieta dla dziecka i ludzi a wierz mi,ze przyciągniesz do siebie dobra dusze.Nie rob z siebie meczennicy bo przyciągniesz jakiegoś sadyste do siebie i to będzie katastrofa.uszy do góry:)

Gość gość
po jakim czasie cie zostawil? bo chyba ci sie wyraz zjadł. Ale i tak dobrze zrobilas. Ja to uważam, że jak nie ma slubu to facet nie ma prawa wymagac seksu i jest bezczelny, dobrze że sie ru\chacza pozbylas. Jakby cie kochal to by ci sie oswiadczyl, slub i dopiero po slubie niech sobie żąda seksu. Faceci są teraz strasznie rozpuszczeni, nie musimy im dawac doopy nie będąc żonami, to tylko nasza wola. No i od razu widac na czym mu zalezalo

Gość gość 1824
No tak, przepraszam, urwalo mi wyraz z tego pospiechu, to swieza sprawa, wiec jeszcze jestem dosc zdenerwowana. Po niecalym roku. Wiem, ze to dlugo, zwlaszcza na kafeterii, i ze zaraz sporo osob mnie obrazi, no ale nie bylam gotowa i co mialam robic... Robic byle nie odszedl? Pewnie tak, bo teraz to juz kazdy jest zajety i tak.

Gość gość
nikt Cię obrażał nie będzie, widać że jesteś wartościowa kobieta i się szanujesz. Jakby Cię naprawdę kochał to by Ci się po roku oświadczył, a nie cię zostawił bo nie chciałaś mu dać. Ciesz się że się pozbyłaś prostaka, to i tak nie była miłość. On i tak by Cię por\uchał kilka lat i zostawił, bo od razu widać że tylko na jednym mu zależy. I tak dlugo wytrzymał udając zakochanego :D szkoda że przez rok nie zdążył kupić pierścionka. Mówi się trudno i żyje się dalej, a Ty głowa do góry. Nic nie straciłaś, bo to NIE BYLA miłość z jego strony. Niech sobie poszuka takiej co mu da doopy po miesiącu, a potem będzie go zdradzać z kim popadnie, tego mu życzę.

Gość gość 1824
A jeśli chodzi o bycie samotna matka, to ja znam 2, ktore maja mezow, tylko nie wiem, jak ich poznaly. Ale nie sa oni alkoholikami itp. Tylko ze nie wiem, jak one ich poznaly.

Gość gość
a ja jestem stara panna, 38 lat bez dziecka i powiem,ze ci zazdroszcze tego ze masz dziecko

Gość gośćssaaaammaaa
niestety jestem przegrana życiowo nie jestem śmiałą i przebojową osobą.. znam osoby które ułożyły sobie życie mając dzieci ale były albo ładne albo super przebojowe albo cwane albo z kasą.. ja jestem szara myszką nieśmiałą i nie potrafię tego zmienić, nie potrafie w żaden sposób nikogo przyciągnąć :(

Gość gość
jak mnie wkurza takie gadanie. przez całą historię ludzkości każdy prawie człowiek musiał się dzień w dzień zmagać z groźbą śmierci. do tej pory są na świecie miejsca gdzie niebezpieczeństwo że nie przeżyjesz kolejnego roku jest bardzo duże. grożą rozmaite choroby, wojny, głód i inne zagrożenia. a my żyjemy tu jak pączki w maśle. każdy ma dach nad głową, pełną miskę. bez względu na stan naszej służby zdrowia śmierć z powodu jakiejś choroby jest bardzo mało prawdopodobna. nie grożą nam wojny ani jakiejś katastrofy przyrodnicze. i nie ma w tym naszej zasługi, po prostu mieliśmy szczęście urodzić się w odpowiednim czasie i miejscu. a mimo wszystko znajdą się takie zrzędy i zrzędzą. wyobraź sobie, droga autorko, ze jesteś w tej samej sytuacji 200 lat temu. wtedy zapewne i ty i twoje dziecko umałybyście z głodu bo nie była byś jej w stanie utrzymać. i wtedy fakt że jesteś samotną kobietą z dzieckiem a bez męża byłby powodem prawdziwego nieszczęścia. a teraz to tylko twoje fanaberie.

Gość gość
ale jestescie uzalaczki :-D Nie kazdy bedzie kogos mial, nie kazdy spotka druga polowke ale czy kazdy musi miec pare? Samotnosc tez ma pewnie swoje plusu. W pewnym wieku ciezej kogos znalezc a jak sie glupio patrzy przez pryzmat bylych tym bardziej trudno. Zastanowcie sie tez nad targetem jaki wybieracie, bo skoro za kazdym razem cos jest zle to moze warto szukac wsrod innego typu mezczyzn? Oczywiscie najlepsze partie sa juz zajete ale na pewno niedobitki sie gdzies kreca:-D

Gość jauza
Z tych najlepszych partii to znam jednego tylko, reszta zajetych chłopow jest taka, ze wydaje mi sie, ze nie ma czego zalowac. Jeszcze zalezy, czy autorka szuka milosci czy ojca dla dziecka. I ja tez jestem przegrana 30.

Gość gość
up