Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIKAS6

samotna matka sama na wczasy?

Polecane posty

Gość NIKAS6

hej od 7 lat jestem samotną matką 2 córek .. są na wakacjach...czy wypada mi tez wyjechac samej by odpcząc w innym miejscu niz dom? czy to raczej dziwne,,;(

Gość gość
JEDZ

Gość gość maritka
No pewnie, ze się należy. Pakuj się szybciutko i w drogę. Miłego wypoczynku :)

Gość Nikas6
no niby jechac ...ale nie bedą parzec na mnie jak na dziwaka gdy sama przyjade do jakiegos osrodka czy kwatery?

Gość gość
Chyba oszalalas? Jasne, ze nie!!! Masz prawo do szczescia.... jestes matką, ale przede wszystkim kobietą. Realizuj siebie... dzieci wychowasz i odejda tworzyc swoje rodziny... wtedy Ty tez przy boku bedziesz miała partnera.... tylko się nie bój. Życie jest zbyt krotkie aby przejmowac sie opinią innych. Wszystkich nie da sie uszczęśliwić! Życzę udanych wakacji!!!! Życze abys spotkała mężczyzne ktory Cie bedzie kochal i szanowal!

Gość gość
ja mam tez dzieci i one zawsze mają wakacje zapewnione a ja w tym czasie pracuję na podwójnych obrotach :) Ale gdybym miała gdzieś teraz wyjechać to najchętniej sama, nawet bez męża. Nie ma to jak pobyć samej ze sobą.

Gość gość
Oczywiście, że możesz jechać, wakacje nie są zarezerwowane tylko dla par! Ewentualnie jeżeli będziesz czuła się samotna możesz zabrać jakąś przyjaciółkę, koleżankę?

Gość gość
Nawet jak będą patrzeć jak na dziwoląga to co? Co cię obchodzi zdanie innych, obcych ludzi? Każdy ma prawo pojechać na wakacje.

"no niby jechac ...ale nie bedą parzec na mnie jak na dziwaka gdy sama przyjade do jakiegos osrodka czy kwatery?" Nie będą patrzeć, a nawet jak ktoś krzywo spojrzy to co z tego :)

Gość gość
Fiku, a jak na ciebie patrzą?

Gość gość
kto niby ma na Ciebie krzywo spojrzeć? inni goście? właściciele pensjonatu? bardzo wątpię.

Gość gość8
gdyby było bezpiecznie samotnie zwiedzałabym cały świat ale niestety mam złe doświadczenia,zawsze muszę uciekać ze strachu przed jakimś samcem więc ja tylko z osobą towarzyszącą ,a sprawa wstydu to chyba średniowiecze :-)

Gość gość
nie sądze, by było w tym cos dziwnego, przecież nie jest tak,że po rozwodzie życie ogranicza się do czterech ścian. Jest za dużo fajnych miejsc do odwiedzenia ;) ja tez samotnie wychowuje moją Małą i urzadziłyśmy sobie ostatnio małe wakacje tutaj - http://www.goscinna-zatoczka.pl były rowery, ognisko, zakupy, zalew. Nie ma sensu tracic życia, jesli już nie jako atrakcje dla mnie,to niech Mała zobaczy troche świata :D

Gość boja

A czego się wstydzić w takich sytuacjach? Masz prawo wypocząć! Jedź w miejsce gdzie spędzisz aktywnie czas i zrelaksujesz sie na przykład w spa :D ostatnio z koleżanką byłyśmy w hotelu Podklasztorze w Sulejowie :) Codziennie wieczorem spa, czasem jakieś wypady, winko w restauracji :D No i przystojni panowie też się pewnie jacyś znajdą! :) Życzę dużo szczęścia polecam osobom takim jak Ty wycieczkę w to miejsce :) 

Gość Gość
13 minut temu, Gość boja napisał:

A czego się wstydzić w takich sytuacjach? Masz prawo wypocząć! Jedź w miejsce gdzie spędzisz aktywnie czas i zrelaksujesz sie na przykład w spa :D ostatnio z koleżanką byłyśmy w hotelu Podklasztorze w Sulejowie :) Codziennie wieczorem spa, czasem jakieś wypady, winko w restauracji :D No i przystojni panowie też się pewnie jacyś znajdą! :) Życzę dużo szczęścia polecam osobom takim jak Ty wycieczkę w to miejsce :) 

Dnia 8.07.2014 o 19:54, Gość NIKAS6 napisał:

hej od 7 lat jestem samotną matką 2 córek .. są na wakacjach...czy wypada mi tez wyjechac samej by odpcząc w innym miejscu niz dom? czy to raczej dziwne,,;(

do burdelu do wloch koorvishony, bezwstydnice z bachorami