Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o tym mieszkaniu ?

Polecane posty

Gość gość
Fajne. Zwłaszcza cena. Ja mam 63,4 m kw i takie mieszkania w moim mieście poniżej 200 tyś.

Gość gość
wiesz, chodzi mi o sposób urządzenia. Wiem że tu cena jest wysoka

Gość gość
mieszkanie jak mieszkanie każde da się zaaranżować - pytanie jest jedno jeśli blok ok ale czy jest dobrze wyciszony? Czy słychać jak sąsiad się bzyka na górze i drze mrodę na dzieciaka?

Gość gość
narazie nie myśle o tym czy słychac sąsiadów i czy jest wyciszone ale sądze że jest. Chce sie tylko zorientowac troche w mieszkaniach, nic wiecej

Gość gość
co do wystroju, to mi się nie podoba. Sprawia wrażenie sterylnego laboratorium Wolę kolory i przytulność. W końcu to ma być mój dom i osobiście źle bym się czuła w mieszkaniu jak na zdjęciach. No ale każdy ma inne gusta.

Gość gość
tzn tak.. ja osobiście też wole kolory, jasne żywe , romantyczne ale też stonowane. Ale właśnie bardzo zależy mi na takim skromnym ale nowoczesnym wystroju.. biale ściany jak na zdjeciu nie są dla mnie bo to dla mnie za mdłe ;) ale właśnie zależy mi na skromnym mieszkaniu w cichym i spokojnym miejscu z fajnymi widokami.

Gość 23_08_2014
w kuchni musi być okno :( miałam mieszkanie z oknem w kuchni i bez i wiem co piszę... Pozdrawiam

Gość gość maritka
Tak okno w kuchni to podstawa. W łazience najlepiej też żeby było. Wiem, bo mam i nawet robienie makijażu o wiele przyjemniejsze. Nie wspomnę o kupce :)

Gość gość
a czy to nie jest wizualizacja a mieszkanie tak naprawdę jest w stanie deweloperskim ?

Gość gość
też tak pomyślałam, ale autorka pisze, że chodzi jej właśnie o wystrój

Gość gość
Mieszkanie wygląda na fajne. Tak w kuchni musi być okno. Ja mieszkalam w mieszkaniu z aneksem i nie polecam. Brak okna plus poloczenie kuchni z pokojem równa sie dyskomfort pod kazdym katem. Dlatego jak szukam mieszkania dla siebie teraz, bo chce kupić patrze na to. no i balkon musi być. Tu http://tecnos.pl/sprzedaz-mieszkan/krakowskie-przedmiescie/ widziałam mieszkanie idealne dla mnie. Tylko pod krakowem :( ale i tak teraz wiekszosc sie przenosci pod miasto, wiec moze sie skusze.

Gość gość
ja mam tak urządzone mieszkanie ale kuchnia osobno bo nie lubię aneksów

Gość gość
ja tez nie lubie aneksów kuchennych i takiego mieszkania to teraz ze swieca szukac :) chce kupic 2-3 pokojowe mieszkanie i w wiekszosci przypadkow to sa aneksy, a nie chce pozniej jak kupie bawic sie w przrabianie, stawianie scianek dzialowych itp. Tu znalazlam takie z zamknietą kuchnia http://www.gor-pis.pl/inwest.html. Musze jeszcze sie przejechac i pogadac o cenach i innych szczegółach. Jak bedzei ok to moze je kupie.

Gość gość
o gustach się nie dyskutuję. Dla mnie trochę mało miejsca. I nie chce aneksu kuchennego. Zamknieta kuchnia to podstawa. Zgłosiłam sie o pomoc w szukaniu mieszkania do http://www.radzinskinieruchomosci.pl/3,oferta.html i czekam az znajda cos idealnego.

Gość gość
trochę „zimny” ten wystrój… ale wiadomo,każdy lubi najbardziej swoje 4 kąty. my z mężem znaleźliśmy mieszkanie przez biuro www.nieruchomoscilubin.com i bardzo sobie chwalimy tego pośrednika.

Gość gość
Jak dla mnie srednie. Wole wieksze i przestronniejsze. Bylam ostatnio pod poznaniem na jednym osiedlu które buduje firma Pajo bo chce w te okolice się przprowadzic i maja tam naprawde ciekawe mieszkania.

Gość gość
wow wow wow fajne ,szczerze choć nie przepadam za nowoczesnym wystrojem to ten super :)

Gość gośćgrdi
Mieszkanie na zadupiu to raz, a dwa banalne. W modnym stylu, ale bezduszne. To wszystko. Ja preferuję: a) centrum b)naturalne materiały c)naturalne kolory d) duże okna e)wysokie pomieszczenia f) ładne otoczenie budynku

Gość gość
Niestety nie ma linku więc Ci nie odpowiem, ale za to powiem Ci na co zwrócić uwagę przy kupnie. Najpierw sprawdź czy sąsiedzi są spokojni, jak wygląda metraż i czy opłaca się na pewno kupić akurat te. Ważnym elementem ejst też wspólnota, u mnie np. zarządza nią firma http://nieruchomosci-slask.pl/ i wszystko jest w porządku ale często są u innych problemy z gruntami itd.