Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

IP adres

Polecane posty

To napiszę Ci na fb wyzwiska,a ty leć zgłoś na policję i mnie pozwij :D Panowie na posterunku popatrzą na Ciebie z politowaniem,napiszą notatkę i powiedzą zajmiemy się tym,po czym....Minie 10 lat i nic :D

Gość gość
ja bym bardziej narobila w gacie gdybym sciagala programy z torentow albo filmy, za to to dopiero są kosmiczne kary, co tam jakas obraza na forum

Gość gość
a to moge spać spokojnie, skąd wezmie 300 zł:D

Stalking to jest nękanie :D Jeden raz ktoś coś do Ciebie napisze i to można uznać za nękanie?? :D

Gość gość
Obawiam się właśnie tego, że poznają moje dane osobowe

Gość gość
za torrenty też ścigają? to po co jest mnóstwo stron z torrentami jak nie można ściągać bo karalne?

Gość gość
Ty punisława jednak masz coś nie tak z głową :P Prawnik pisze swoje, ty swoje. Nie masz nawet pojęcia jak wygląda zgłaszanie takich spraw na Policji. A poinformuję cię, że można też wysłać doniesienie do Prokuratury i wtedy po jakimś czasie dostaje się wezwanie z Policji na przesłuchanie. Policja ustala twoje dane i przekazuje osobie obrażonej, a ta zakłada ci sprawę w sądzie cywilnym żądając zadośćuczynienia. W formie pieniężnej. Obrażaj więc ludzi a się doigrasz. Ja nie zamierzam się zniżać do procesowania z tobą, szkoda mi też czasu :P Facebookiem sie nie bawię, bo to dobre dla gimnazjalistów :P