Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja nie pijam kawy

chcę nagrać swoją śmierć

Polecane posty

witam, chciałabym być sławna po śmierci i umrzeć na wizji czy ktoś jest chętny zająć się tym ? tzn podłączeniem kamer u mnie w pokoju i zorganizowaniem tego tak żeby można było moje samobójstwo oglądać na żywo online? mam zamiar wstrząsnąć światem że życie jest okrutne i postanowiłam odejść bezpowrotnie...

Gość gość
też chcę się zabić. Czujesz, że dasz radę?

Gość gość
włącz show.up i zagrywanie

Gość kurde121
a może kurde masz kurde za dużo wolnego kurde?

Samobójstwo - jakiż to debilizm i egoizm.

nie mam wgl wolnego czasu, nikt mnie nie kocha dlatego postanowiłam się pożegnać, nienawidzę życia siebie i całej reszty! chcę mieć w końcu spokój.

Gość gość
Ja nie pijam kawy, rozumiem Ciebie doskonale, ja tez mam za soba probe samobojcza, nikogo nie obchodze, rodzina ma mnie za dno, z kazdej pracy wylatuje, bo ludzie mnie nie akceptuja... :( Tez mam zamiar popelnic samobojstwo, ale nie na wizji... A jak chcesz to zrobic?

Byłoby to nawet zabawne gdyby nie fakt że jesteś najemnikiem od pisania tych bzdur.. I jak sie to ma do prawdziwych tragedii ? Kiedy mieszkałam rok w akademiku widziałam chłopaka który powiesił sie w łazience na klamce.A potem rozpacz jego rodziców Jesteś żałosnym nobem.

Gość gość
żyj na złość innym, nie daj im tej satysfakcji, że sobie nie poradziłaś

Zróbmy tak: Napiszę, że kocham Was wszystkie z osobna. Odpowiecie: Okej Nie będziecie myśleć o tych durnych samobójstwach, bo warunki przestaną być spełnione i nie będziemy wracać do tego tematu. Może być?

Piszesz tu i piszesz-w kółko jedno i to samo.Sama z siebie jesteś taka głupia,czy może ktoś Ci za to płaci??Chcesz się zabić to się zabij,nie truj innym.

łał twoje ostatnie posty to bardzo ciekawa lektura... :( a myslalem ze nigdy nie trafie na ciebie... no prosze...

To powiedz kurwa normalnie:niech ktoś ze mną pogada,czy coś w tym stylu.A nie straszysz jak małe dziecko- mamoooo jak mi nie kupisz cukierka,to zesram się w pooortki :O I Ty tak samo-zabiję się i zabiję się.Przez to nikt Cię nie traktuje poważnie.

Zbierze sie stadko najemników ,brzęczą między sobą na okrętkę zabijając autentyczność tego miejsca Żeby chociaż tworzyli jakieś mądre tematy a tu tylko stek bzdur . Nie róbcie z ludzi idiotów - bo kiedys napisze ktoś kto naprawdę będzie chciał sie zabić i wtedy przez was NIKT nie potraktuje go poważnie ble,ble,ble ,ble, sami piszą,sami odpisują.

zabo ale ten kawalek jest dobry: "a swoją wdzięczność okazywałabym na kolanach oczywiście... ;D hihi żart mogę upiec ciasto albo po prostu być" chyba musze sie przejsc.... :(

nikt mnie nie traktuje poważnie i to jest problem, ludzie mnie nienawidzą, nie mam swojego życia nie widzę sensu tego dalej ciągnąć...

Na pewno nie wszyscy czują do Ciebie nienawiść :) Wmawiasz to sobie,bo jesteś czymś rozgoryczona.A życie można zacząć fajne :) Trzeba wychodzić do ludzi,na spacer,zacznij jakiś sport uprawiać :)

Przeglądnełam twoje wpisy w profilu niepijąca kawy jak na osobę która chce się zabić dość radosne dziewczę z ciebie... Żartuj z czegoś innego np z d/u/p/y Maryni ale śmierć zostaw .

właśnie że pójdę w pizdu.. bardzo chętnie mamusia na pewno się ucieszy, tatuś będzie w 7 niebie a mąż oszaleje z radości, z pewnością nikt nie będzie za mną płakał.