Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamii96

Moi rodzice nie akceptują mojego chłopaka

Polecane posty

Jestem z chłopakiem rok. Można powiedzieć , że to pierwszy poważny i trwały związek w moim życiu i jeszcze nie byłam taka szczęśliwa , chociaż mam 18 lat i niektórym mogłoby się wydawać że o życiu nie wiem nic. Niestety moi rodzice nie akceptują mojego chłopaka , nie oszczędzają sobie złośliwości w jego strone, cały czas go krytykują , zabierają mi telefon , robią awantury , nie chcą go widzieć u nas w domu , dlatego spotykamy się po kryjomu , bo mimo wszystko ani on ani ja nie potrafimy z siebie zrezygnować. Te wszystkie nieporozumienia mogą wynikać z tego , że mój chłopak jest ode mnie starszy o 6 lat. Moi rodzice twierdzą że nie skończę studiów w przyszłości przez niego, a mi naprawdę na tym zależy żeby ukończyć liceum i dalej się kształcić. Mam mętlik w głowie , bo albo strace jego albo moich rodziców , którzy cały czas mnie utrzymują i niczego mi nie brakuje...

Gość gość
Nie zgodzisz się z tym, ale rodzice mają rację, o czym przekonasz się wcześniej czy później.

Gość gość
Ja jestem z chlopakiem 2 lata i moi rodzice tez go nie akceptuja. Nic mnie to nie obchodzi, bo mam 22 lata, on 21. Studiuje, nie zawalilam przez niego studiow (mnie tez tak mowili), w tym roku obronilam z powodzeniem licencjat. Nie rezygnuj z milosci przez gadke starych, bo nie warto! Gdybym 2 lata temu ich posluchala, teraz bylabym nieszczesliwa z tymi samymi sukcesami, ktore odnioslam. . .

Gratuluję i zazdroszczę. Moi rodzice mi powiedzieli wprost , że gdyby to był chłopak z moim przedziale wiekowym to ok . Ale nie o 6 lat starszy który będzie chciał szybciej założyć rodzinę itd. ... :(

Gość Ja jestem z chlopakiem 2 lata
Masz 18 lat, sama decydujesz. . . Zapytaj ich dlaczego chca zyc za Ciebie, jesli za Ciebie nie umra? Ja nie pytalam matki o 'zgode na chodzenie z chlopakiem' ani nawet na wychodzenie z nim z domu. Jesli bedziesz im ulegac to nigdy nie wygrasz w tym starciu, uwierz. Ja tez chcialam po dobroci itd. Nie dalo sie. . . Twoja matka wybrala sobie faceta na cale zycie? Wybrala. Wiec niech pozwoli i Tobie sobie go wybrac. TO JEST TWOJE ZYCIE :) Zalezy tez jakich masz rodzicow. . . Ich agrumenty sa plytkie. . .

Gość gość
milosc zwyciezy