Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elfka92

Przyspieszyć okres

Polecane posty

Cześć, liczę na Waszą pomoc. Miałam okres od 2 do 7 lipca, moje cykle trwają 25 dn, zatem wychodzi na to, ze 27 powinnam dostać nastepny. Nie biorę tabletek, w ogóle nie eksperymentuje z takimi cudami. 27 mam samolot i ważny wyjazd, dość ekstremalny i nie dam rady z okresem. Co i jak stosować? Byłoby super gdybym dostała okres około 21/22, wtedy idealnie 5 dni i po problemie. Proszę o pomoc :) Wolałabym uniknąć tabletek z progesteronem....

Gość gość
wystarczy że się zestresujesz ale to trudne jak tak miała że jechałam nad może i akurat wypadało w środku wyjazdu i gnębiłam rodziców żeby przełożyć ale oni mieli mnie w dupie i tak się tym zestresowałam że dzień przed wyjazdem dostałam i w cale nie pojechałam :(

och, no to raczej jest trudne tak na zawołanie, zeby się zestresować, le to akurat mało problematyczne. A ja muszę jechać, bo to będzie jedna z najważniejszych chwil w moim życiu, więc stresuje się już od miesiaca. Ale stres moze też zadziałać odwrotnie.

Gość gość
w moim przypadku zawsze stres opoznia okres, wiec to moze byc ryzykowne. ja raczej nie kombinuje z 'przemieszczaniem' okresu ale jesli juz musze miec pare dni predzej to stosuje duzo goracych kapieli/prysznicow, dzieki temu krew sie nieco rozrzedza a macica rozkurcza i szybciej przychodzi :) slyszalam rowniez o zazywaniu duzej ilosci witaminy C, ale nigdy nie probowalam

Gość gość
U mnie stres opóźnia miesiączkę;/ Z tego co pamiętam to podobno kąpiel w gorącej wodzie pomaga ale czy to prawda to nie wiem bo ja pewnie bym zemdlała:P

Gość gość
aha i jeszcze alkohol :) tez rozrzedza krew, kiedys strzelilam sobie pare piwek i nagle zonk, dostalam okres 2 dni wczesniej

Tylko ja sie tak boję, że ta kąpiel to może byc mało skuteczna, a chyba się załamię jak będę miała w czasie wyjazdu :( :( :(

Gość gość
jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz, przeciez nie masz nic do stracenia

Gość gość
herbata z czarnej malwy