Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem brzydka i mam złamane serce po co żyję nie wiem

Polecane posty

Gość gość

:(

Gość gość
ja też. społeczeństwo jest okrutnie nietolerancyjne i przy niemal każdym wyjściu do ludzi musi mnie spotkać jakaś przykrość przez mój wygląd. obcy ludzie na ulicy są w stanie rzucić mi jakąś uwagą. mam dość, szczerze mówiąć

Gość gość
Ja tez tak mam...patrza sie na mnie jak na potwora ja tez ich nienawidze przez to.I siebie tez.

Gość gość
Zycie kazdego rozliczy ,a ten kto wysmiewa twoj wyglad nie wie co go spotka za rok,za 5,za 20 lat... w zyciu nigdy nic nie przewidzi czlowiek... Ludzie glupi wysiewaja ,najbardziej zakompleksieni tak naprawde,zeby poczuc sie lepiej..

Gość gość
w drugim zyciu bedziesz piekna..a ci co wysmiewali cie za tego zycia beda brzydcy bardzoo ..

Gość gość
Ja też jestem brzydka. Kiedyś mnie to bardzo bolało. Ale kiedy porównuję teraz moje życie z życiem osób,które mnie ośmieszały itp. To powiem Wam jedno. Z reguły wyśmiewają się z nas ludzie,którzy nic w życiu nie osiągną,którzy poniżając nas chcą podnieść własne poczucie wartości. Ludzie wartościowi,inteligentni o dobrym sercu raczej nie będą z nas szydziły. Przemyśl to. Nie chcę się wywyższać,ale ta brzydula,która w szkole była wyśmiewana,poniżana itp. teraz ma dobrą pracę w Warszawie,mieszkanie,wykształcenie,pomaga innym,ma dobre serce,męża,dzieci :-) Żyjcie tak,aby osobom,które Was kiedyś poniżały zrobiło się głupio i wstyd.

Gość gość
Niestety ludzie bywaja bardzoo niesprawiedliwi oceniaja czlowieka za wyglad ,powloke ,...przeciez czlowiek brzydki czy niepelnosprawny nie jest temu winny ,ze jest brzydki..Moze kiedys spotka ich jakies niezsczescie i zrozumieja to,jak ranili innych ...

Gość gość
Zycie kazdego rozliczy ,tym ardziej jelsi ranilismy kogos wysiewalismy... i ta osoba plakala ,ciepriala przez nas...