Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmienilam diete w ciazy, jest ok?

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie odzywialam sie super zdrowo, dziecko sklania mnie do... zmiany. Jestem w 6 tc. Taki jadlospis jest ok? Wczoraj: - sniadanie: 2 kabanosy (swojskie) , kilka paskow papryki i lisci szpinaku, kromka razowca z maslem. - 2 sniadanie: jogurt naturalny, nektarynka - obiad: zupa buraczkowa - podwieczorek: 2 sliwki, gruszka - kolacja: warzywa na parze z oliwa z oliwek Dzisiaj: - sniadanie: jajecznica z 1 jajka z cebulka (wyszlo duzo, bo warzyw duzo), ogorek - gruntowe, 5 pomidorkow koktajlowych, pol papryki, kilka lisci szpinaku - 2 sniadanie: serek wiejski, banan - obiad: zupa buraczkowa - kawalek piersi z kurczaka, ziemniaki pieczone, surowka z pora z jogurtem naturalnym - podwieczorek: morela, nektarynka, sliwka - kolacja: nie mam planu.

Gość straszny_kocur
chyba nie ma sensu takiego szczegółowego jadłospisu przygotowywać. Za chwilę odrzuci cię od jednego, będziesz miała ochotę na coś innego. Mój sposób jest następujący: zero alko, zero fajek, zero fast foodów. Domowe posiłki, owoce, soki z sokowirówki, woda. Oczywiście jak mam ochotę to czasem zjem chipsy czy coś słodkiego, napiję się coli, piję codziennie kawę rozpuszczalną. Nie ma co schizować :)

Gość gość
W sumie racja :)

Gość gość
Bezsensowny temat co nas obchodzi co ty jesz?