Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście sobie pomyslały

Polecane posty

Gość gość

moja ciotka zapytala mnie bardzo grzecznie czy nie mam jej kurtki bo jej się zgubiła i wszędzie jej szukała, moja kuzynka a jej córka zasugerowała że ona pamięta, iż ciotka mi dała tą kurtke ok roku temu jak u nich byłam a było bardzo zimno a ja byłam za chłodno ubrana, nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że: 1. ja nie pamiętam takiej sytuacji 2. nie mam takiej kurtki u siebie w domu 3. ostatnio moje relacje z kuzynką bardzo się ochłodziły, rok to nie jest 10 lat i chyba bym zapamiętała taka sytuację, nie wiem jak podejśc do tego normalnie na luzie bo kuzynce mogło sie coś pomylić a z druiej strony poczułam jak podejrzana o kradzież nie wiem co o tym myśleć, powiedziałam ciotce że taka sytuacja nie miała miejsca ale czuje się trochę dziwnie, oczywiście ciotka grzecznie mnie się spytała ja też jej grzecznie odpowiedziałam i w takim razie stwierdziła że jej córce się coś pomyliło, tylko ja teraz mam jakieś głupie podejrzenia że kuzynka mnie nie lubi i próbuje w jakiś sposób zdyskredytować w oczach rodziny, pewnie tak nie jest ale...

Gość gość
up

Gość gość
up