Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elfka92

Młodsza dziewczyna i starszy facet

Polecane posty

Mam do Was pytanie, mianowicie mam 22 lata, a facet z którym się spotykam 33. Zatem jak łatwo obliczyć różnica jest spora -11 lat. Chciałabym go czymś zachwycić, zrobić mu niespodziankę w łóżku. Jakiś pomysł?

Gość gość
zesraj się

Gość gość
zsikaj sie przy stosunku albo walnij mu kloca na klate, taki niesamowity facet 30letni powinien byc zadowolony

Gość scribo ergo sum
Nie będzie łatwo, bo jest Tobą na pewno bardzo zachwycony, więc nie wiem, czy badziej się da. Ale jest lato. Facet to proste stworzenie i często cieszą go proste rozwiązania. Brak majtek na spacerze, albo laska w plenerze.... Trudno radzić, gdy nie znam ani Ciebie ani jego, ani nie wiem, czego próbowaliście..... Ale ma facet szczęście :-)

Wiesz, ja nie twierdzę, ze jest nam nudno... Chciałabym tylko zrobić mu malutką niespodziankę, coś co go zaskoczy ;)

na pewno zaskakuje go sam fakt, że z nim jesteś - skądś to znam :) z całą pewnością nie potrzebuje niespodzianek, żeby cię pragnąć.

Gość gość
I tak naprawdę fige jeszcze wiesz o seksie. Mnie nie krsca takie małolaty jak ty.Mam 33 lata ,kochanka 46.Miałem wiele kobiet,ale dopiero z dojrzała kobieta zrozumiałem co to prawdziwy sex

zaskakuje? :) aż tak to działa? do autora "figi wiedzy o seksie" Ciebie najwyraźniej kręcą starsze kobiety, a my skupiamy się na sytuacji odwrotnej. Zatem chyba rozumiesz bezsensowność swojej wypowiedzi? :)

Za tobą przemawia biologia czysta i sposób reagowania facetów, i spójną z twoją młodością jest naturalność a nie gry erotyczna. To chyba lepiej działa w takim układzie. Gdybym był na jego miejscu wolałbym sporo bezradności i naiwności w seksie. To cudne doświadczenie tak uczyć odczuwania

Gość gość
Nomer napisz wprost. Ma młode jedrne ciało,to mu pala stoi,na sam widok.logiczne.Tu nie trzeba rozważań, pseufofilozoficznych.

Hm. Można tak i można tak. Ale jedno nie jest gorsze od drugiego. Starsze kobiety mają swoje sposoby a sposobem młodszych jest ich brak. Dostosuj środki do warunków.

nomer jesteś przykładem, że można napisać wszystko, ale w kulturalny sposób :)