Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostalam zarazona rzezaczka. Czy to znaczy, ze maz nie jest mi wierny?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Moj maz byl i jest moim jedynym partnerem seksualnym.

Gość gość
Tak na zdrowy rozum - jesli rzezaczka to choroba weneryczna , ktora mozna zarazic sie wylacznie przez kontakt seksualny to moja odpowiedz brzmi tak , maz musial zdradzic ( skoro Ty nie bylas z nikim innym). Sprawa moglaby wygladac inaczej gdyby np. rzezaczka mozna by bylo zarazic sie np na basenie czy korzustajac z publicznych toalet. Nie wiem jak to jest z ta choroba. Doczytaj moze na necie. A tak na marginesie : chyba bym mu jaja urwala za takie cos :) oby przyczyna byla inna

Gość gość
I jak mam mu teraz o tym powiedziec? O swoich poki co domyslach nawet gdyby mialy sie potwierdzic w 100 proc. Mamy 6 miesieczne dziecko. Ja wychowuje je sama w pl , maz pracuje zagranica. Spokojna rozmowa odpada, gdyz na pewno sie wyprze. Zawsze odkad wyjezdza do pracy zapewnia o swojej wiernosci. Doradzcie jak go podejsc?

Gość gość
kobieto rozwiedź się z tym burakiem jak cię raz zdradził to i następny jak nie masz jeszcze hiva to może cię tym zarazić zbadaj się też na hpv czemu jesteś z kimś kto cię nie szanuje jak masz małe dziecko to pewnie mloda jestś jeszcze znajdziesz sobie odpowiedniego faceta niebój się jak nie masz pracy facet będzie w tedy musiał płacić alimenty na dziecko i na ciebie zostaw dziada

Gość gość
Odwiedz go za granica. Moze napotkasz kogos w jego meszkaniu. Najlepiej zrob wjazd w sobote lub niedziele czyli w dniu wolnym od pracy no chyba ze pracuje 7 dni w tygodniu. Na pewno niech to bedzie w godz wieczornych a nawet nocnych. Bedziesz miala czarno na bialym. I po co bylo chlopa puszczac samego w swiat:/

Gość gość
po co ma się ośmieszać i jechać przecież ma czarno na białym z nikim innym nie spała tylko z mężem więc tylko on mógł ją zarazić co nie? autorko nie gadaj z tą męską nierządnicą tylko idź do adwokata i weź rozwód bo jak cię raz zdradził to zrobi to drugi i to też dowód na to że cię nie kocha i nigdy nie kochał

Gość gość
Niestety moja sytuacja finansowa nie pozwala na rozwod ani tak na prawde na odejscie. Nie mam dokad. Dlatego jedyne co dalo by mi taka szanse to orzeczenie o winie wylacznej meza, bo tylko wowczas zostalabym zwolniona z kosztow wniesienia powodztwa - pozwu rozwodowego. No chyba ze sie myle w tym temacie, wiec prosze o sprostowanie. Z 6 miesiecznym dzieckiem ciezko podjac takze prace. Wiec faktycznie alimenty byly by nieocenione. Jak mu zatem udowodnic zdrade? Logicznym jest ze bedzie szedl w zaparte.

Gość gość
idź do adwokata on/ona najlepiej ci doradzi

Gość gość
Nawet gdybym miala sie zapozyczyc to ile w ogole kosztuje rozwod ?

Gość gość
no sory...męcz sie dalej z tymi chorobami...i nie uzalaj sie nad sobą....a czemu nie pojechałas z nim tak ogólnie,,,mój mąż tez pracuje za granicą i ja jestem u niego swojego trzeba pilnowac,krew nie wino,,,,a panienek za granica nie brakuje tych z czerwonej i tych porzadnych wierz mi na słowo.....ale twój wybór

Gość gość
To sa wlasnir chlopy. Wyjezdzaja w swiat za chlebem ... mysle ze se poruchaja bo przeciez baba sie nie dowie skoro jest tydiace km stad... a tu nagle wtopa. Zarazaja kobite i wychodzi szydlo z worka. Ehh. Szczerze wspoluczuje. TAka nasza zajebista rzeczywistosc w tej polsce - szukaj kazdego grosza by sie dorobic czy zarobic poswiecamy rodzine ktora sie rozpada. To jest nasza polituka.

Gość gość
Aha czyli gdyby pojechala to maz by jej nie zdradzil - wiec sama jest sobie winna. Smieszni jestescie ;)

Gość gość
Wiesz co, zenujaca jesteś. Sytuacja ci nie pozwala na rozwód. Nie rob znsiebie ofiary, zagryz zęby, odejdz od tego k****a, i na początek zamieszkaj u znajomych i szukaj pracy.. Nie ulazaj się nad sobą i nie wmawiaj sobie, ze jesteś od niego zależna.

Gość gość
Nie lubię kobiet, które mówią "jak ja sobie bez niego poradzę" Jaką trzeba być niedojdą życiową, żeby tak mówić. Ja choćbym miała iść do domu samotnej matki, to bym zostawiła zdrajcę. Skoro masz rzeżączkę, a sama byłaś wierna, tzn. że mąż cię zdradza. Mnie mój wmawiał przez kilka lat, że jest wierny i kocha, a zdradzał mnie na lewo i prawo. Weź się w garść, wyprowadź, złóż wniosek o alimenty i zacznij normalnie żyć.

Gość gość
A mówiłem że wibratora się nie pożycza :O